06 augusti 2009

Madonna

Vad jag minns så har jag absolut ingen relation till Madonna. Och då menar jag den där artisten som slog igenom på 80-talet och ingen annan.
Hon har iklätt sig massor av roller och utstyrslar genom åren, hon har lallat och trallat och ibland klivit fram med någon form av utspel eller aktivitet som har fått mig att fundera på om det finns skarpa rådgivare runt henne eller om hon rent av är skarp.

Många är de gånger jag hört att hon skall vara snygg, duktig, bra och vacker. Jag tycker att hon är ganska intetsägande. Dessutom sade en kollega en kul grej under lunchen i veckan. Hon poängterade att den kostym och roll som kom för ganska många år sedan förmodligen hade växt fast. Ni vet den med nätstrumporna och kangkangöverdelen. Jag minns ej om det var efter Cowgirllooken eller vilken det nu var, men där har hon fastnat. Och vilken var den senaste nya lallande sången hon var berömd för… Jag minns det åtminstone inte.

Hoppas att det kommer att vara värt pengarna för alla som skall på konserterna och att ni skaffar en egen uppfattning innan, under och efter konserten. Var och en har rätt att ha sitt eget tycke om det.

Själva tänker vi gå fem minuter innan och skaffa biljetter billigt, för själva Las Vegas showen är säkert värt ett par hundringar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Såg dig och med en massa vackra mörkhåriga kvinnor. Hur gör du:)?

Hoppas att ni hade det nice. Fast det antar jag är en dum fråga?

Antar även, eller egentligen förusätter jag, att du ej gillade hyllningen till MJ!

Bloggen e kalas och kul att du börjat svara ibland.

Tking/Feffe