13 mars 2009

United Fashion

Detta är en unik butik med Göteborgs mått mätt. Jag började handla där var för tjugo år sedan och då hette det Reporter. Jag har inte handlat där lika mycket det senaste året, men det beror bara på att de ej har haft lika mycket RaRe som de hade förut. Om du är dam eller herre spelar ingen roll. United Fashion har allt för båda. På damdelen tas du om hand av Lydia eller Cissi. På herrsidan tas du om hand av Eddy och Daniel.
När du kommer till United Fashion ringer du på en dörrklocka vilket ger en skön känsla av att det är lite viktigt att gå dit. Innanför möts du av någon i personalen samt av skyltdockor med herr- och damkreationer. Rakt fram har du även en bardisk där det bjuds på något vid speciella tillfällen eller när du hyr hela lokalen.
Det är samma saker som gör United Fashion bra som med alla andra ställen jag gillar. De minns vad du handlat, vad du heter och låter dig alltid handla och leta i din egen takt. På United Fashion skall du alltid se till att låta personalen klä dig och se till att de får på dig saker du annars ej hade lagt märke till p.g.a. att du har fastnat i din smak.
Gå till United Fashion www.united-fashion.se

Inga kommentarer: