29 mars 2011

Mauro Scocco kommer med ny platta

Jag fick ett av Mauro Scocco’s trevliga nyhetsmail för ett tag sedan. Han skrev att han den 25 maj släpper sitt nionde soloalbum (om vi inte räknar samlingar och sidoprojekt). Detta det nionde soloalbumet heter "Musik För Nyskilda" och släpps på EMI Music. Redan den 24 april släpps singeln "Jag Saknar Oss".

Bra att det kommer ett mail och en platta ibland så att kidsen förstår att han inte bara är side-kick till halvkända musiker och programledare.
Mauro säger såhär om valet av titeln och musiken på nya skivan:
- Jag har en vän som jobbade i skivaffär som myntade uttrycket. En viss typ av kund som sökte en viss typ av musik ... Jag snodde det rakt av. Förra skivan ”Ljudet Av Tiden Som Går" var ju en rätt sammanhållen historia medan den här spretar mer både stilmässigt och låtmässigt och är mer baserad på de bästa eller i mina öron intressantaste låtarna jag fått fram de senaste två åren. Mellan en låt som Adrenalin och Julkort Från New York kan det tyckas vara rätt långt men det är ändå bara text och melodi och några ackord. Är det bra så är det bra. Ja du Mauro, jag ser fram emot att höra om det studsar om skvalet!
Du kan säkert läsa mer på  Jag fick ett av Mauro Scocco’s trevliga mail för ett tag sedan. Han skrev att han den 25 maj släpper sitt nionde soloalbum (om vi inte räknar samlingar och sidoprojekt). Detta det nionde soloalbumet heter "Musik För Nyskilda" och släpps på EMI Music. Redan den 24 april släpps singeln "Jag Saknar Oss".

Mauro säger såhär om valet av titeln och musiken på nya skivan:
- Jag har en vän som jobbade i skivaffär som myntade uttrycket. En viss typ av kund som sökte en viss typ av musik ... Jag snodde det rakt av. Förra skivan ”Ljudet Av Tiden Som Går2 var ju en rätt sammanhållen historia medan den här spretar mer både stilmässigt och låtmässigt och är mer baserad på de bästa eller i mina öron intressantaste låtarna jag fått fram de senaste två åren. Mellan en låt som Adrenalin och Julkort Från New York kan det tyckas vara rätt långt men det är ändå bara text och melodi och några ackord. Är det bra så är det bra.

Ja du Mauro, jag ser fram emot att höra om det studsar om skvalet!

Du kan säkert läsa mer här

De fina och affärsmässiga bilderna är tagna av Johan Helje för Nöjesguiden 2009.
Skicka en kommentar