01 september 2012

Just nu i Paradiset

Solsken på mina brallor från Isabella Benenato och på kängorna från Fiorentini+Baker. 

Inköpt på W19+Guapa.

Min Isaac Sellam är här...

Jag har legat extremt lågt i sommar med att köpa höst- och vinterjackor, jag tror att det bara har blivit fem eller sex stycken än så länge efter sommaren. 

Och den som gled på min kropp igår är den du kan skymta på denna bilden, höstjacka från Isaac Sellam.

Idag får du bara se lite av den. Skulle ta en bild tidigare ikväll på en helt annan grej, och kameran var då omställd "åt fel håll..."! Och efter det misstaget så insåg jag hur gärna ni ville få en skymt, och bjuder nu på denna skymten...

Your daily #bowie

31 augusti 2012

Gå med stil

Du blir alltid avslöjad eller granskad av rätt person när du rör dig och går. Det är ok att ha sådär löpstil, samtidigt som det är extremt avgörande hur du rör dig och går.

En av världens bästa rekryterinskonsulter fick frågan av mig: "Hur väljer du kandidat om du bara får fråga om en grej.?" Hon svarade: "Jag behöver inga frågor, jag byter bara plötsligt lokal rum eller stolar mitt i snacket samtidigt som jag småspringer... Kan de inte gå snabbt med stil, då blir det inget... !"

Your daily #bowie

29 augusti 2012

Vissa saker är lätt...

Det är lika enkelt som i rubriken, vissa saker är lätt. T.ex. Det enkla faktumet att jag är enormt duktig i köket. Det är ett intresse i mitt liv skulle kunna vara det största intresset jag har.

Det hade kunnat vara det största om det hade innehållit någon som helst utmaning för mig, men jag är så enormt begåvad och har så naturlig fallenhet att utmaningen inte finns där alls.

För att trigga igång så brukar jag bland annat bjuda hem vänner och när de kommer får de först bestämma vilken förrät de vill ha var och en, och jag bara fixar det oavsett vad de väljer. Efter förrätten kör jag samma process med varmrätt och efterrätt. Det har aldrig ens varit nära att jag går igång, jag bara lagar till det och sedan smakar det alltid bättre än bäst. Mina matgäster säger alltid att detta är det bästa de ätit någonsin. För mig är det enkelt, jag bara rör ihop lite grejer, fixar och diskar.

Vissa kvällar kan jag ta det lite längre, de kan välja vilket land de vill och jag lagar nationalrätten med förbundna ögon, fast det kan jag berätta om en annan gång.

Vissa saker är lätt

PS. Om du undrar hur jag kan ha alla råvaror hemma för att lösa alla rätter... så lura på den du!

Your daily #Bowie!

27 augusti 2012

Fashion, Nam Nam

Ibland kan en sen kväll på W19+Guapa vara värd att dela till er. Java, fina vännerna, provandet och handlandet... Sorry, men inga bjudningar, mys, kalas eller annat slår det!

Vad som syns på bilden? Kängor från Delle Cose, jackan och brallor från Isabella Benenato. Kolla speciellt in muddarna nedtill på brallorna...

Your daily Bowie