04 augusti 2012

Rolex Cosmograph Daytona

Ibland så inser jag att vissa av godingarna förtjänar mer uppmärksamhet. Det gör denna Daytona, den har gjort sig förtjänt av att få ett eget inlägg här.

Gammal goding

Det är ofta en fröjd för ögat att se en sådan här gammal goding. Dessutom är det så att ljudet från en skrivmaskin är ett ljud som snart inte finns längre, det är på utdöende.... Massor av unga har aldrig hört ljudet från en skrivmaskin. Detta är dock mer än en skrivmaskin, detta är en Remington Streamline! 

03 augusti 2012

Just nu i Little Village

Just nu på rälsen

Ibland är det bil, ibland flyg, ofta tåg och under en period även cykel. Olika äro sätten att ta sig till jobb.


Idag jeans från Dondup och de medt fotograferade kängorna i denna bloggens historia, kängorna från Delle Cose.

Veronica Wagner

Hon har fått massor av ros och pyttelite ris, i alla fall på Twitter, för egen del vet jag att det är en friskus och att hon skapar en annan inramning än vad vi är vana vid vid sändningar är uppenbart.


Jag tycker hon är cool, skojig och skitbra. Får se hur länge hon orkar svara på allt som kommer i hennes väg på Twitter. Aldrig sett någon som retweetar så mycket:)


Bra jobbat @nicawagner!

Nam Nam för ögat

Detta är en Vespa GT 125 från 1963, den är verkligen Nam Nam för ögat...

02 augusti 2012

Välja kläder

Vissa dagar går det segt att välja kläder... Idag hade jag enorma problem att välja vilka byxor jag skulle ta... 


Det brukar mycket sällan vara svårt för mig, så det får bli flera klädbyten än vanligt idag.

McDonalds och rökning - framtiden?

01 augusti 2012

Angry Bird-helikopter

Detta kan vara den perfekta presenten till R.S??? Eller vad säger Mad Max?

SJ har allt du önskar

Vissa säger att SJ inte är kundfokuserade, jag börjar tro annat...


Visserligen går detta att göra i bilen men det är klart att det är smidigare på ett tåg. Genialt och i linje med den senaste kampanjen!

Life

Lite på gränsen till för amerikanskt, men jag släpper igenom bilden och texten för att andemeningen är rätt. Om än något flåshurtigt!

Bodyscapes by Jean-Paul Bourdier

Denna bilden finns med i Jean-Paul Bourdier's bok "Leap into the blue". Och detta är bara en bild i mängden, Bodyscapes.

30 juli 2012

To Like?

Flera av mina vänner trycker Like på bland annat unga tennisspelande tjejer som jag själv har dålig koll på. De trycker även på friidrottar-tjejer och kända kvinnliga modeller, skådespelerskor och jag vet inte allt. Oftast unga och lätt klädda. För några dagar sedan noterade jag intresse bland de jag känner för en tennistjej som hette Agnieszka Radwanska och idag eller igår för Maria Sjarapova.

Så fort jag ser det så tänker jag att det är lite skumt, fast jag kan ha helt fel. Kanske ska man trycka Like på någon man är attraherad av? Eller är de extremt sport- och filmintresserade? Eller har de en förhoppning att hon ska bli glad och höra av sig?

Och samtidigt så trycker jag Like på allt som har med GAIS, Pelle Blohm, One, Bowie, Rockstjärnan och Ballerinan att göra. Och det gör jag ju för att jag gillar dem och vad de står för, så det kanske är samma sak? Och mina funderingar ovan kanske är helt tossiga?

Headphones med touch

Här har du touch-aktiverade hörlurar med blutooth. Jag får återkomma med var du kan köpa dem online. Fast det gör jag bara om någon visar intresse, nu får du inte ens varumärket, du får bara den fina bilden att njuta av...

Perfekt present till LMS

Ge en sådan här till LMS någon! Eller allra helst flera stycken. Och det dka vara svåra omslag så att han verkar lite svår. Så kommer det vara lättare för honom att använda den Kindle han snart kommer köpa. Han provar en snart (måndag) och sedan kommer han köpa en i smyg...

29 juli 2012

Very few people...

Very few people have a good answer to this question:

"What's one thing you believe in that nearly everyone disagrees with you on?"

Rolig och hjälpsam löpsedel

Jag tror att den vanligaste uppdateringen bland mina vänner på Facebook just nu är väder, grill och vin...

Därför tycker jag att detta löp i GT är fantastiskt roligt. Ska nog använda den som status på Facebook någon dag.