27 juni 2014

Just a building in Pietrasanta

En junimorgon på väg till ett café för frukost i Pietrasanta... Bråttom hade vi och frukostsugna var vi... Fast en bild hinns ju alltid med. grymt snygg fasad och husägaren hade garanterat placerat vespan för att matcha huset.

26 juni 2014

Dagens Graffiti - Florens

I alla stder är mina ögon alltid vakna för att hitta graffiti, just denna hittade jag vid en restaurang i Florens. Och nu får du se den här hos mig.

25 juni 2014

Frösakull strand

Vilken strand du än hävdar är den finaste du varit på så kommer du aldrig kunna få mig att ändra uppfattning... Frösakulls strand är min strand på klotet. Bilden togs i lördags kväll under midsommarhelgen.

23 juni 2014

Blivit lite pauser

Hej ni som är här ibland! 

Några gånger så har det under detta året varit nära att jag slutat att skriva på denna gamla bloggen. Har helt enkelt skrivit och varit aktiv på en massa andra ställen online. Så var jag då inne och kollade för några dagar sedan och såg att det fortfarande är 50-100 personer inne varje dag och läser på bloggen. Inser att det mest är besökare som kommer från Google-sökningar men vet även att trots att det inte skrivs så mycket längre så finns det fortfarande personer som påminner mig om att skriva här, så nu har jag uppdaterat lite bakåt.

Inte en aning om det kommer hålla denna gången heller men nu får du livstecken ifrån mig här i alla fall.