23 mars 2013

Detta är en av de dofter som du kan få känna om du kommer Antonio Rare nära... Goti Black! Finns på W19+Guapa!

21 mars 2013

Rigards Eyewear

Fixaren och Stylisten har en enorm känsla för vad de ska skaffa in och för ett bra tag sedan så tog de in sina första par brillor från Rigards Eyewear. Rigards har helt fantastiska brillor och de har såväl ett unikt materail som uniks design. Brillorna på bilden är ett av de par jag har...

Inte konstigt att W19+Guapa år efter utses till Göteborgs Bästa Modebutik, Fixaren och Stylisten har såväl unik smak som en känsla för relationer och service som de flesta andra bolagen i världen ska vara mer än avundsjuka på.

19 mars 2013

Billie Holliday

Och idag får du en bild på fina fina Ella Fitzgerald, den mest speciella kvinnliga sångerskan jag har upplevt. När jag var väldigt liten så spelade Min Kompis och Min Lilla henne ofta, men det var först med 9 1/2 weeks som jag upptäckte Ella Fitgerald på riktigt, de var en del som kom med den filmen. Var mycket som kom med den som faktiskt, löjligt nog, påverkar mig fortfarande. Den sågs för många gånger vid en speciell period i livet.

Erkänner villigt att delar av Mickey's rollkaraktärs lägenhet fortfarande påverkar min smak och mina preferenser i inredning.

Pantone Ham and Cheese17 mars 2013

En daglig Bowie

Bilder på David Bowie som David Jones, 10 månader ung.

Soppa

Jag är helt enkelt galen i soppa. Det är världens bästa mattyp vid alla luncher och middagar, så är det bara. Året runt! Här en hummersoppa från någon kväll på Hotel Amaranten, samtidigt med jobb i Den Enda Stora Staden. Och naturligtvis ett stort glas cranberry juice till. Samt längtan efter att nästa dag ska börja.

Pantone Macharoni and Cheese