03 oktober 2013

Fagassent

Vissa märken fastnar stenhårt... Och de gör det oftast vid första anblicken.

Så var det och är det med Fagassent, helt fantastiska grejer. Jag handlar mina på 
W19+Guapa i Göteborg.


02 oktober 2013

Utopi vs Dystopi

C, Min Lilla och jag diskuterade utopi och dystopi i somras.

Detta var vad vi kom fram till...

Jorden är rund, det är en utopi

Jorden är platt, det är en dystopi01 oktober 2013

Tricky - False Idols

Ibland hittar jag en liten guldklimp genom tipsen som Spotify förmedlar då och då. Senast var det Tricky och plattan False Idols som fångade mig. Och specifikt låten Parenthesis.30 september 2013

Familjen Adams på Lorensbergsteatern

Lördag kväll spenderade C och jag bättre än vi förväntat oss. Vi var och tittade Familjen Adams på Lorensbergsteatern.

Jag sprang på Claes Malmberg på dagen och han berättade om föreställningen som fick mig intresserad och då blev det ett snabbt beslut med C att vi skulle se den och det gjorde vi rätt i...

Med en Claes Malmberg i högform var det enkelt att släppa loss skratt efter skratt hela föreställningen.

Om du bör i Göteborg eller i dess närhet så ska du gå och se denna föreställning, den är fantastiskt bra ur alla perspektiv. Och istället för att snubbla runt på något gym eller sitta och hänga i soffan hemma så kommer prioritering av att gå på denna föreställning att ge dig såväl mer magmuskler som en fri och bra skalle.

29 september 2013

W19+Guapa

Sveriges och Europas enda mode-oas heter W19+Guapa. Och av alla ställen en sådan kan hamna på så ligger den i centrala Göteborg och på Karl Gustavsgatan 15.

Namnen W19 och Guapa kommer från att butikens historia innehåller att det först startades en butik med juniorkläder med namnet Guapa och sedan startades en butik för vuxna med namnet W19. Nu ligger båda modebutikerna i en som innehåller båda varumärkena.

Jag reser mycket över hela världen och vet att denna butiks motsvarighet inte existerar, det är en helt unik butik med en mycket speciell kultur och helt unika kläder, skor, smycken, glasögon, skor, kängor, skor och parfymer.

Göteborgs, Sveriges och Europas enda och bästa modebutik.