15 juni 2013

Olle Ljungström & Miss Li - Som man bäddar

Jag har ingen aning om hur noga Olle övervägde huruvida han skulle vara med i folkets folkkära "Så mycket bättre". Att det var rätt gjort och en förutsättning för hans fortsatta och ökande popularitet är lätt att säga efter programmet. Förutsättningen var att han skulle klara av att hålla ihop sig själv, och det verkar ha gått bra eller över förväntan. Här har du ett klipp där Olle levererar med unga Miss Li, en i sig skojig sak.

10 juni 2013

Lite läge att förklara

Jag har haft dåligt samvete för att jag inte publicerat lika mycket som jag brukar. Och framförallt har jag dåligt samvete till ett par personer, primärt LMS och Rockstjärnan.

Jag har haft halvfärdiga inlägg som egentligen hade varit oerhört lätta att fixa till och publicera på vägen sedan en period i maj. Det har inte blivit av, annat har varit viktigare. Nu är dock alla de gamla och ett par nya inlägg publicerade.

Jag träffade Rockstjärnan ikväll och han tyckte verkligen att det var skönt att jag slutat publicera och några dagar tidigare poängterade LMS att jag gjort rätt som inte varit lika aktiv.

Jag tog dock ett svep ikvääll mellan jobbgrejer från Hotel Amaranten och publicerade.

Rätt eller fel vette fasen, fast någon nytta är det alltid med att vara manisk.

Så till alla er andra som varit inne varje dag och kollat efter inlägg, nu är de på plats och fler kommer framåt.

Bokade resa till Barcelona igår

Och det första vi bokade innan vi ens fått en resa var ett rum på favorithotellet Hotel Omm. Vi ska vara där fyra dagar över midsommar.

Bodde där förra året när vi var på Lenny Kravitz i Barcelona och har helt enkelt fastnat för hotellet.

Nedan finner du lite bilder som väl beskriver hur hotellet ser ut.

Om du följer mig på Instagram så lovar jag att du kommer få dagliga bilder från hotellet och turen.Varför så mycket skit?

Det måste ändå finnas en förklaring varför det finns så många konflikter och oroshärdar. Vissa säger att det är makt, andra att det är kopplat till historik och förtryck o.s.v.

Jag tror att det beror på att män har spelat bort sin chans och all sin trovärdighet att leda världen.

Det är dags för att kvinnor ska bestämma i si så där fem tusen år... Sedan kan vi utvärdera det hela...