19 september 2009

Stylisten ordnar valet

Kanske var rubriken lite missvisande. Finns en risk att du tror att vi är beredda att låna ut vår Stylisten. Men nej, Stylisten är folkets och går ej att låna.

Valet är ej folkets utan politikernas. Vi betalar deras löner och finansierar deras värld. Kan vi då åtminstone inte få se lite snygga eller ok klädda politiker.

Borde vara möjligt att åtminstone gilla deras kläder eftersom det skulle kunna vara något vi gillar eller ser upp till gällande dem?

Nåväl, de hade behövt hjälp av Stylisten, men det får de ej.

Istället finns hon tillgänglig för folket som smyger in i butiken. Det är faktiskt så att jag tror att Stylisten och Fixaren är omedvetna om hur de tar hand om människor och får dem att känna sig bra. De har skapat en fantastisk plats och det är en plats där människor mår bra.

Och du, se till att Stylisten hjälper dig att göra valet nästa gång du smyger in. Och jag har sagt det förut, så ja till kaffen. Till och med Buddha har lärt sig snabbt. Och han är ju ändå någon slags gud.

18 september 2009

Mitt Lag

Grymt stolt över Mitt Lag. De bara plöjer på och jobbar på. Efter den senaste matchen var det suveränt skönt att se och höra lagets tränare prata om att han ej var nöjd med insaten alls i halvtid och att han sade att det bara skall jobbas på nu. Spel för galleriet och media? Lite, men han vet hur han vill ha det.

Känns mycket bra runt och i laget just nu. Kan tyckas att det tagit onödigt lång tid. Men det är människor inblandade och först när det känns i hela kroppen på många av individerna, sådär så att de går annorlunda, kommer det.

Mitt Lag är bättre än på tjugo år!

17 september 2009

Usama Um Barrack

Hur går det för dig? Är det upp eller ner? Jag har en känsla av att du börjar känna att det inte bara är kärlek och hyllningar runt dig. Nu verkar du ju faktiskt vara och bli anklagad för att vara socialist. Detta anklagas du för på grund av att det finns människor i Det stora Landet som inte vill vara med och betala för andras sjukvård. Jag tycker du skall genomföra det och det kommer göra att du blir mer populär bland de som ej brukat rösta. Du kommer också få erfara att det kommer skapa större sprickor mellan de bemedlade och ich bemedlade på sikt. Detta kommer göra att landet delas upp än mer mellan fattiga och rika stater. Vilken stat blir först med att dra sig ur? Kalifornien?

16 september 2009

Caleo rules

Så fantastiskt det är att glida in med Prinsessan en vardagskväll på Caleo. Vi hade hoppats att kunna få med Stylisten och Fixaren, men de satt fast i verklighet. För en vecka sedan var vi på den fina nya Restaurang Familjen. Vi var överens om att det var nice men vi hade båda dåligt samvete för att vi ej var på Caleo. Och för att vi ej varit på Caleo på ett tag.

Nu var vi där. Det är verkligen riktigt behagligt och skönt att gå dit. Trevlig personal, god mat, skön lokal och grymma ägare. Har varit en ganska lång period då jag ej varit i Little Village alternativt jobbat för sent. Detta har gjort att besöken blivit färre, men det blir fler i höst och vinter.

Caleo rules!

15 september 2009

Vilka du omger dig och umgås med

Vilka omger du dig och umgås med?
Vilka är det?
Hur lika dig är de?
Vad har de gjort och upplevt till skillnad från dig?
Pratar ni till varandra?
Har ni bytt pengar med varandra?
Hur många av er är födda i samma land?
Hur olika är er bakgrund?
Har alla idrottat?
Finns det någon som är musikalisk?
Har alla skepparexamen?
Har alla varit på charterresa?
Hur många utomeuropeiska språk talas flytande bland vännerna?
Har någon upplevt krig?
Hur många olika religiösa inriktmingar har de?
Vilka svenska partier röstar de på?

Känns det bra, fortsätt!
Känns det dåligt, ändra!

14 september 2009

Handla skor...

Alla klagar alltid på att de har svårt att hitta skor. Du skall alltid söka skor vart du än reser och går. Jag brukar handla mina Rossi på United Fashion, mina Rizzo på NK, boots och gympadojor i vilken stad jag än är i. Framförallt jagar jag alltid kängor och skor från RA-RE. Otroligt att de nästan aldrig tas in i Sverige. Just nu finns det ett antal grymt snygga på W19 i Göteborg. Märkena är ZDAR och Sendra. Bara att knalla dit och handla. Finns snygga för dam och herr. Så kan du passa på och kolla in lite kläder också.


Och du, tänk alltid;
väska, bälte, handskar, klockarmband, plånbok och jacka när du handlar skor.

13 september 2009

Ibland har vi fel

Fram till för några timmar sedan låg det ett inlägg här som nu är borta. Redan när jag lade upp det tvekade jag. Källan var hörsägen genom media. Det visade sig att magen hade rätt, så nu är inlägget borta. Om ni som läste det så kan jag nu dra det som jag tror är sanningen. Jag vet att direktören läste det eftersom han kommenterade inlägget.

Kontentan av detta inlägg är att vi skall kolla med de vi kan innan vi köper att det som sägs av media räknas som sant. Vi skall även lita på vår mage.

Om du är ett gäng som går på en huvudgata i en liten stad och skrålar är det ej säkert att du letar efter en av hyresgästerna i något av hyreshusen. Detta skulle man kunna säga är essänsen här.