12 juli 2014

Guidi on the red carpet

Det är vanligt att jag är på röda mattan, dock oftast ej vid morgonfikan. 

Så blev det dock denna torsdagsmorgon när det skulle "fin-frukosteras" med Y och C. Då såg Fratelli Gridelli till att rulla ut den röda mattan. Kändes nästan precis som när jag går och handlar på W19. Och mina Guidi blev väldigt glada...


11 juli 2014

David Bowie

Vet ju att du längtar och att jag slänger upp dessa alltmer sällan... Men här har du en bild på det närmaste att det finns en Gud...

06 juli 2014

Heagårds skafferi

Vi har varit på Heagård några gånger genom åren, och det är alltid en upplevelse och ett sant nöje. Nu är det ny regi på Heagård Skafferi och jag känner dem ej personligen, även om jag misstänker att så kommer bli fallet. Igår var vi där för första gången sedan det öppnades i den nya regin. Fortsatt är det samma stuk med närodlade råvaror och annorlunda lokala menyer. Hela platsen känns som en kombination mellan Halland och en väl vald mix med Florens.
Själva Heagård har sin historia så långt tillbaka som 1600-talet och Heagård Skafferi samt butikerna huserar i den före detta stenladugården. Den togs i bruk 1877och var då en av Europas största stallbyggnader. Än idag producerar Heagård spannmål.

Som sagt, idag var första gången på länge vi var där, senast var det i samband med lunchen efter Min Kompis gravsättning så lite fanns han med även idag. En av de första tankarna vi fick idag var att vi ska ha vår bröllopsmiddag och festen efter bröllopet här, så det är så äntra beslutat som något kan bli. Får helt enkelt se till att kontakta de som har Heagård och se till att de övertygar oss om förträffligheten. Kanske tar vi en provätning i sommar med någon som kommer på besök. 
Om du har vägarna förb Halmstad eller är närheten så se till att gå hit och ta en fika eller handla i designbutiken som har alla prylar som du ter och sitter med och på till salu.