21 november 2008

W19


En vanlig fråga när du klär dig bra är var du köpt sakerna den som frågar gillar. Andra människor ställer frågan om vilket märke det du har på dig är. Vissa går runt i butiker och tittar. Andra går runt och provar. Rätt sätt är att allt skall provas och det får gärna ta tid. Nästan alla jag känner tror att de eller deras respektive har smak nog att kunna hjälpa dem.






Jag har ett annat tips, gå till Malin och de andra på W19 i Göteborg och be henne att lägga sig i. Hon har känslan att få dig att våga, ge henne chansen att klä på dig de där grejerna som din respektive eller kompis faktiskt inte har smak nog att få dig att prova ens.


Bra sortiment på RA-RE och Nolita.


Jag kan lova att inramningen vid ett besök en helg är en kul upplevelse. Du kommer få en fråga och se till att svara ja. En bra början i Sverige att tacka ja till den kaffe, finska pinne eller glögg som bjuds. Dessutom har Malin Göteborgs bästa barnbutik Guapa som ligger några butiker ned på samma gata.


W19 and Malin! RaRe!

16 november 2008

Skitprogram, skitfilmer och mysteriet "1-2-3-4"

Vissa saker verkar det vara så med i Sverige att vi skall tycka det är bra, eller så är det helt enkelt så att det är många som har ganska lika smak. Jag tänker på tittarsiffror och vad det verkar vara för intressen som styr våra vardagliga liv. En vän berättade för några dagar sedan att ett program med Töntkolossen på fredagar var det "mest tittade på" programmet. Då är det nog bara att konstatera att det är så att det finns många som ej har samma smak som de jag umgås med. Om det är förstår jag att att Nutcase Collins filmer får personer att jubla och rusa till biograferna, tänk bara den totalt innehållslösa filmen om ett gult hus och helt utan story. Dessutom får ju buskisgänget Tafflarna flera filmer om en bäck i Sverige att sälja till människor som faktiskt betalar för att gå och se det. Tyvärr gör jag även paralellen att jag då förstår att det är fullt på Ullevi varje gång "1-2-3-4" kommer dit. Jag har lite jobbigt med den sista paralellen eftersom några personer jag verkligen respekterar gillar "1-2-3-4". Jag får ta det, han är verkligen precis hur dålig som helst och jag förutsätter att det är någon slags "den filmen, det tv-programmet och den artisten är ju verkligen fantastisk"-grej som gör att personer tycker så här. Not Rare but common!

Heagårds Skafferi

En fredag för ett tag sedan var vi där några timmar och satt verkligen och njöt. Fantastisk restaurang, miljö, service och mat. Om du någonsin är eller skall i närheten av Halmstad så gå dit och ät några rätter. Här finner du en länk till dem.