06 februari 2009

Life is good!

Först kommer RaRe med en ny sajt och sedan hittar jag bara av en slump denna fantastiska lilla sång av denna gudabenådade varelse. Mina vänner, Life is good! http://www.youtube.com/watch?v=j-wvgmZxbe8&feature=related

RaRe har släppt sin vårsajt

Idag kom den nya versionen av RaRe´s sajt. Fylld med de vårens kollektioner och med en ny design. Njut av kollektionerna och tänk ej på hur sajten fungerar och ser ut. Njut av kollektionen på http://www.ra-re.it/ss2009/

05 februari 2009

Welcome Maximus Kwan!

Världens vackraste föräldrar Björn och Amanda har idag fött en Maximus Kwan! Mr RaRe vet att det med säkerhet är världens vackraste barn. Detta ger ännu en edition till RaRe´s Finest och Mitt lag! Grattis Björn och Amanda!!!

Riktiga människor

Igår var jag med en massa för mig kända och viktiga människor på en Bistro. Jag satt centralt och kunde se alla ansikten, antingen genom att snurra lite på mig eller genom att kika via en stor spegel. Jag satt där jag satt, vaken, helt avslappnad och bara stornjöt. Medan min blick svepte förbi alla gång efter gång for det genom min trötta skalle att jag hade det enormt bra just där och då. 40 individer från denna grupp i ett rum, helt olika som individer men enormt bra som en grupp. Skillnaden på denna gruppen av människor och många andra grupper jag känner till är att denna enbart består av bra, intresserade, ärliga och riktiga individer. Denna grupp kommer för alltid att vara en helt unik grupp för mig. Tack för att denna grupp finns.

03 februari 2009

Saknar LMS och RS!

Saknar verkligen LMS och RS... Du vet vissa dagar så kan saknaden av vissa bli enormt stor. Just den senaste tiden så har jag saknat Last Man Standing och Rockstjärnan enormt mycket. Spelar ingen roll om vi skulle vara på fik, restaurang, hemma eller allra helst i en hotellbar. Känner bara så mycket för en viss typ av intellektuell stimulans. Den där lite råa, kloka, lyssnande, kaxiga, ironiska, bittra, glada, barnsliga och sjuka nivän som bara vissa människor kan ge mig.
Saknar Er, när kommer ni till Little Village och hälsar på?

02 februari 2009

8 till 5?

Jag har vänner som tidsmässigt jobbar allt från ett par timmar i veckan till sjuttio timmar per vecka. Ändå finns det ju rekommendationer om att fyrtio timmar per vecka är det som är lagom.
Varför är det just åtta timmar per dag som är rätt jobbmängd att basera löner på? Varför inte två eller sexton? Varför är det lite at jobba halvtid och varför är halvtid tjugo?

Jag var och tittade på en verksamhet i Thailand och ville skaffa mig en uppfattning om de fasta kostnaderna för personalen. Jag ställde frågor om fasta kostnader för personal i alla former jag kunde på Thailish men de var helt oförstående. Det tog ett tag för mig att förstå hans svar. Svaret var. Om vi inte har några kunder och projekt så kan vi ju inte betala löner. Lön kan jag bara betala när jag har intäkter. Så konstigt fungerade det där på just det stället.

01 februari 2009

W19 + Guapa = Sant!

Rykten går och färdas snabbt...det senaste riktigt trevliga ryktet jag hört nu är att Malin och Perra skall slå ihop sina två butiker W19 och Guapa.
De har tydligen byggt om Guapa för att föra samman båda butikerna i en. Helt säker på att detta kommer att bli en succé för oss som kunder och en avlastning för Malin och Perra. Skall gå dit och kolla läget på lördag. Join me!