08 juni 2013

Backgammon

En period spelade jag enormt mycket backgammon. Fick det intressent och tyckte verkligen att det var lite "smart" och coolt att spela. Köpte snygga spel, hade oftast med mig något spel på resor, spelade med J, satt på finkrogar och spelade det, spelade med J, träffade människor genom det, köpte fler...

Och sedan bara glömde jag bort det. Nämnde det för C i helgen och erkännde att jag inte längre är säker på ur reglerna och tillvägagångssättet är. Men tog beslutet att v  ska googla och ta med ett snyggt till Barcelona över midsommar.

Kan nog bli så att vi köper oss ett också, om vi hittar något snyggt...

07 juni 2013

Din dagliga Bowie

Jag vet att jag varit lite ojämn i mitt publicerande, men det har sina orsaker...

Jag fick sätta draft på allt som skulle publiceras ett tag. Hade skrivit för mycket om en sak som inte var viktig längre...

Därför kommer detta livstecken idag under en rubrik och med en bild som du känner igen... Jag återkommer om ovan och med nya publiceringar av inlägg... Promise! 

06 juni 2013

Här är jag, här är du... 2

Nu har det gått fler dygn... Jag har fortfarande förmånen att känna mig liten... Jag har de mest stimulerande samtalen mellan två i hela mitt liv.

Jag är med om något så ovanligt som att ideligen bli hysteriskt stimulerad i mitt intellekt och därmed i hela mig av någon.

Vare sig du eller jag är något annat än helt vanliga personer, fast vi båda denna gången mött någon som är väldigt väldigt väldigt lik den andre. I värderingar, vändpunkter, filosofi, analys och i hjärtat.

Jag blir liten, på ett bra och ovant sätt. Du blir stor, på ett ovant och bra sätt.

Tack! Opposites do not attract!

05 juni 2013

Överraskningar

Jag går igång på överraskningar och att genomföra dem... Speciellt privat och för de viktiga... Sedan är det inte alla kan ta det och förstå vad det är... Och ibland kan det vara någon av de viktiga som diskuterar på ett helt annat och rationellt sätt än vad jag rimligen någonsin kommer förstå... Så är det bara... Och så finns det de där som är som gjorda för at få presenter... Det kan max vara Min Lilla och möjligen två till som jag fått förmånen att ge som kan ta emot...

04 juni 2013

Gillar du detta citat?

Jag gillar det inte, och det återkommer i alla möjliga former med samma andemening. Känns lite som "It takes two to tango"... Meningslöst!

03 juni 2013

Sorgeliga saker hända...

Än i våra dagar minsann...

Tror att detta är en av de saker jag behöver komma ihåg varje dag, så även för många jag känner...

02 juni 2013

Tänker du?

Ibland tänker jag på allt.

Ibland ger det sig att jag borde tänkt mer.

Fast för mig är det en del av det jag gör, ibland tänker jag... Ibland inte...

Och jag går aldrig bakåt och tänker och får dåligt samvete.

Gjort är gjort, det är bara att stå för och att ta beslut om hur jag ska agera nästa gång.