11 augusti 2012

En bild för dagen

Många av er som läser här skickar hundratals mail så snart jag väntar en dag eller två dagar med att lägga upp bild på er älskade DB! Och då följer jag alltid er vilja och önskan. Så även idag och då daskar jag upp tre stycken! Och tack för alla påminnelsemail, uppskattat!

Illusion Art

Skaparen till denna lilla skojiga illusion heter Regina Silveira 09 augusti 2012

Så ja!

Kanske minns du Normaliseringsprojektet jag drev ett tag? Det där riktigt allvarliga försöket som jag gjorde för att göra som många andra. 

Det höll inte jättelänge... Det finns ett par saker som bestod... såväl kylen, frysen som spisen är numera alltid istuckna till elnätet och snurrar på... Det som bestod längst förutom det var att handla Antioxidanter, men det slutade Hemköp med så det försvann också...

The Black Keys - Gold On The Ceiling

Och för tredje dagen i rad... Enjoy!

08 augusti 2012

Har du det som du vill ha det?

Är det så här du drömmer om att ha det? Jag tror att olika människor har olika bilder av hur de vill ha sitt liv och vad som ska ske och hur livet ska se ut, samt även var man vill befinna sig.
Hur många längtar tillbaka till sina jobb när de är lediga? Hur många tycker att det de gör och tjänar pengar på är stimulerande och roligt?

The Black Keys - Next Girl

Vad ska jag skriva... Här är de igen...!

06 augusti 2012

Det finns en komplett klädbutik i Little Village

Jag vet att ni är många som gjort till en vana att kuta runt och leta i olika butiker för att se om ni kan hitta något coolt eller fint. Om du bor i Little Village och vill utveckla dig, ditt liv och hur du känner dig... Ja, då kan du sluta leta efter saker i olika butiker. W19 & Guapa finns för dig! 

Ligger på Karl Gustavsgatan 15.


VOID Watches

Kolla in deras klockor här, de är helt ok!

05 augusti 2012

Void V03A


Om du gillar klockan ovan så heter den VOID Watches V03A och du hittar mer om just denna här och då ska du ockå kunna guida dig själv till de andra modellerna.