21 april 2012

Tidigare idag i Little Village

Missade att lägga upp detta tidigare idag, hade för mycket med fika, klädbyten, glasögonråd, goda råd, presentöverlämningar och annat. Så du får njuta nu av skor från Delle Cose, kostymbyxor från Alice San Diego och en espresso som även den skaffats på W19+Guapa.

Stylistens nya skor

Tänk att Stylisten unnade sig ett par nya Fiorentini+Baker idag... Bra val! Och dessutom fick jag en bild skickad till mig.

Dondup Collection SS12

Vissa modemärken kan skapa sin kommunikation med mer känsla än andra, Dondup är ett av de få som klarar det. 20 april 2012

Hockey - Too Fake

Som vanligt på inrådan från Rockstjärnan, detta är ett band vi alla ska börja gilla nu. Och det är verkligen skitenkelt, de är apbra. 

Nico Uytterhaegen rings

Mina två senaste ringar kommer från Nico Uytterhaegen. Helt fantastiska ringar som var svartgråa när jag köpte dem och som nu blir mer och mer guldfärgade. 

Även Dartan Yang har köpt så det finns fler än jag som har unika ringar i Little Village. 
Jaha, så nu är det den där Smeden som fixat grejer till dig igen? Nej, har köpt dem på W19+Guapa. Sedan kommer det säkert komma ett omdöme från Smeden så småningen. Ebbot och Håkan Hellström tyckte att de var coola i alla fall.

Bike Racks by David Byrne

19 april 2012

Kan bli en ny cykel

Kan bli en ny cykel i år. Hittar jag bara en snygg som jag går igång på och som personer kommer vända sig efter så blir det affär. Jag har även ett krav som är att den ska passa in i The Enormous Wardrobe. Jag måste ha den i lägenheten för Little Village är för kriminellt för att du ska kunna ha en snygg cykel utomhus.
Och ingen av dessa ovan skulle jag ens kunna tänka mig att gå bredvid och leda...

Be Yourself


Be Yourself Print by Maridee Studio

from Etsy


18 april 2012
Sarah Gadon by Chris Nicholls for Flare May 2012
MoscowVicky

Jag minns det inte så...

Vad kul det var att träffas igen, du är dig lik. Fast efter vi sågs så kom jag på några saker. Jag kom på att jag är helt säker på att ingen av oss minns hur vi hade det då. Jag tror att vi hade kul, men inte så kul som vi sa senast att vi minns det. Och jag är säker på att så som du berättade att du minns det, senast vi sågs, så vet jag att det inte var. Jag tror att vi har det som bäst idag, jag tror att alla människor har det bäst här och nu.... Och om man inte har det så ska man ändra, här och nu...

Reklamfilm med BowieOch för dig som inte kan franska utan föredrar engelska, här är din variant

17 april 2012

Husse håller paraplyet

Tänk när de gräver upp oss och våra grejer om några år och ser all skit vi kommunicerat, konsumerat och brukat...

Välj scarf och halsduk med omsorg

För ett tag sedan så kom det en svensk blogg med Reklamare med halsduk inomhus. Det var en hemskt kul idé att sätta upp den, även om det blev lite för mycket larviga bidrag så fort det blev mer allmänt känt. 
Jag vände mig mot att det kallades halsduk, eftersom jag bara vid undantag har halsduk inomhus men alltid scarf. Jag har inte vågat fråga Perceptionisten om jag uttrycker mig korrekt, men han skulle fatta vad jag menar och galant korrigera mig. 

Detta inlägg handlar om att alla män passar i såväl scarf som halsduk. Alla riktigt snygga killar jag känner har det allt som oftast. Det trivsamma är att även tjejer och kvinnor passar extremt bra i scarf och halsduk, så det är en unisexgrunka. Det är helt enkelt en vanesak att se till att scarfen och halsduken är en naturlig del av varje klädsel och alla utstyrslar du har, såväl till vardag som till fest.

16 april 2012

Skjortor

Det är skönt att ha den där breda mixen av skjortor som ger mig möjlighet välja helt efter tycke och smak. Oavsett om jag har byxor, jeans eller kostym så har det varit mycket stickade tröjor över t-shirtar i vinter. 
Men skjortor köper jag alltid för att ha chansen att variera och stoppa in fler eller kompletterande färger i helheten. Jag tror att jag kommer köra mycket mer skjorta i höst och nästa vinter. Känns så. 

Bowie i retroperspektiv

15 april 2012

Fixa till lite hemma...

 Just nu känns det som det börjar bli dags att ta hem några av mina vänner som har bättre smak än jag för att förändra hemmet. Har tröttnat på att aldrig ha tid att göra i ordning hemma.
 Det finns ingeting som ska vara kvar. Golv, tak, väggar, dörrar ska fixas, bytas ut eller ändras. 
 I princip alla möbler ska ut och så även en massa prylar och gamla kläder och skor.
 Alla gardiner, mycket av prydnader, böcker och annan skit ska ut.
Och du som känner mig, vet att det varit på gång många gånger. Men när Fixaren, Stylisten, Prinsessan och en massa andra människor med fantastiskt smak erbjuder sin hjälp så kan i alla fall jag inte stå emot så mycket längre...

Återkommer...