17 augusti 2012

Snabbare med åren...

Jag har alltid fått höra att vi ska bli långsammare efter en viss ålderspunkt och med tiden. Jag tycker att det finns minst en sak där jag blir snabbare med åren...

16 augusti 2012

Kör!

Du ska inte vänta! Du ska göra det nu! Du ska göra det nu när känslan finns där och utan någon som helst mer avancerad eftertanke. Hela din mage skriker ju åt dig att det är rätt och att du vill detta mer än något annat. Så bara gör det, släpp taget och hoppa ut i det fria.

Du kommer tacka och beundra dig själv om ett tag, kanske kommer du till och med skratta... Det är i så fall på tiden.

Vi omkring kan bara stötta och lova att vi finns där, det är du som ska och kommer ta steget. Trust me, Kör!


Antonio

15 augusti 2012

Your Daily Bowie

Vinlådor som pimplas

Känns jobbigt att läsa statistik på hur mycket lådvin som det pimplas i Det Avlånga Landet. Jag tycker att alla ska sluta med det helt och hållet. Finns inget positivt med det alls. Jag tycker att det är äckligt och tragiskt.

Jag tycker verkligen att ni alla ska ta ett kollektivt beslut om att sluta med dessa förbaskade lådor och dess tvivelaktiga innehåll. Vad är nöjet?

Min teori är dessutom att det stora antal som absolut inte ska dricka får stora nackdelar av att de inte ser innehållet samt att inga grannar, omgivning, familj eller vänner hör klirrandet från flaskor längre.

Det är förmodligen dags för att alla och envar samt ansvariga politiker ochmakthavare tar sig i kragen och arbetar aktivt för att ta bort det minst sagt ohälsosammabag-in-box-drickandet.


Jag tror även att vissa boxviner har så hög halt av svavelatt att man överstiger det dagliga gränsvärdet bara efter ett par glas. Bag-in-boxen är dessutom inte miljövänlig genom att boxvinet med miljontals urdruckna plastpåsar bidrar till det gigantiska sopberget varje år.

14 augusti 2012

Zlatans franska ligadebut

Jag lade mig på soffan i Paradiset i lördags kväll, efter att ha firat och njutit av en fantastisk sommardag. Kvällsljuset stängdes ute med en tunn gardin och kaffekopparna stod välfyllda med kaffekannan bredvid. Vi hade lagt oss ned bekvämt för att se och avnjuta Zlatans debut i den franska fotbollsligan. Det riktigt kändes att han var enormt sugen på att visa vem han är för den franska huvudstadens hemmapublik. 

Och vad ska man säga, han kunde ju faktiskt lika väl ha gjort fem mål, det får nog kallas att det var en bestämd och tydlig första insats av Zlatan för sitt PSG.

Dels njöt jag, som vanligt, bara av att se honom glida omkring och bara vara djävligt bra. Kanske är det fel tillfälle att jämföra Neymar med Zlatan efter att ha sett den urtråkiga OS-finalen med en underpresterande Neymar. Men om jag gör det så känns det som den överskattade brassen Neymar kommer att behöva utvecklas ofantligt mycket för att en dag besitta en i närheten av de förmågor som Zlatan besitter sedan länge och fortfarande utvecklar.  

Dels var det mycket underhållande med matchen mellan PSG och Lorient och samtidigt så visade Lorient att de har en del  spelare som levererar oerhört vacker fotboll från och till. Men framförallt var det oerhört roande och emellanåt riktigt riktigt komiskt hur båda lagen var i total avsaknad av någon som helst intentioner till att försöka spela försvarsspel alls.

Ska bli mycket intressant att följa PSG och den franska ligan, jag gissar på att PSG kommer värva några till superstjärnor under året. Och om det försvarsfria spelet fortsätter som igår så kommer jag se varenda match. Även när världens mest sevärda spelare Zlatan inte är med i sändningarna. 

Hur det gick? Finns två svar... 
Zlatan-Lorient 2-0
PSG-Lorient 0-2

13 augusti 2012

Lol&P in A Perfect Place! Sneak preview from the rehearsals!

Lol&P in MR, D!!! From the rehearsing in Skåne 2012

Hur är läget?

Jag skickade ett text meddelande till en nära vän och frågade "Hur är läget"?

Hans svar löd... 

Du vet den där känslan... Jag har faktiskt svårt att se andra människor än mig själv... Känns inte som ett bra och valbart alternativ att ägna andra uppmärksamhet... Andra pratar väder, trassliga förhållanden, att de vill vara 25 år unga eller gamla (djävla skitålder), maten på fredag... Jag fattar ingenting... Har helt enkelt fullt upp med att vara betagen och uppfylld av mig själv... En känsla jag av hela mitt hjärta unnar alla på jorden... Det är narkotiskt och endorfinfyllt... Och, ja du vet, helt fantastiskt... Förstår du känslan? Just det ja, visar mig nog hos dig imorgon! Puss 

Pariserhjul. - De livslevande FÅGELMÄNNEN


Och notera att Björn syns i bild efter 1.55. Jag har kopierat filmen nu, måste gälla som någon form av bevis...

12 augusti 2012

Slut på rätter

Tänk om det gick att inse att alla tänkbara maträtter redan är publicerade på Facebook eller i något program med mer eller mindre alkoholiserade kockar! 

Då kanske jag kunde få se andra sidor av mina vänner och kunde få se program på TV om hur man städar. Jag tror faktiskt att behovet är större för människor gällande städning, än att lära sig laga rätter de ändå inte klarar av att göra goda.