16 juli 2011

Buddha To Buddha

Hade sån tur att jag sprang ihop med delägaren och grundaren till Buddha To Buddha förra veckan. Det är han som deisgnar smyckena och han är en grymt nice snubbe med smak så det stänker om det. Träffade även flera av hans kollegor och några av deras distributörer. Detta blev första gången som jag insåg att de även har kläder, accesoarer samt väskor. Det har inte min av smyckena förblindade hjärna förstått. Kan dock tycka att de borde ta även dessa saker lika långt som de gjort med smyckena. Kanske hade förväntat mig att det skulle vara längre skjortor och större brallor samt mer mer volym på väskorna. Och att kläder, smycken och accesoarer skulle innehålla BTB-typiska smycken och detaljer.

Dock, om man gör så grymt coola smycken så har man rätt att göra vad fan man vill!

15 juli 2011

Djävla fegisar!!!

Vad fegt! Ni bara stack och lämnade alla de ni kallat era egna och det ni kallat ert fadersland. Ampuller, snaror, skott och annat fegt var er flykt från all ondska och skit ni spridit. Vissa av er stack med svansen mellan benen med hjälp av Röda Kors och Katolska kyrkor. 
Ingen kan anklaga er för att ni antas ha varit smarta, sansade eller kloka. Och att ni var galna bluffmakare, det tror jag ni hade haft svårt att säga emot! Däremot har jag svårt att se vad drivkraften var förutom härskar- och maktkänslan. Försökte ni sko er förutom att sno konst? Att ni var kriminella utöver de flestas tankebanor finns det bevis för. Att ni var säkra på att vinna skiten ni höll på med eller inbillade er vara osårbara kan ha varit ett faktum. Varför dokumenterade ni allt annars? Så förfärligt många människors liv hade sett annorlunda ut om ni gett fanken i all dårskap eller hade det bara blivit någon annan dåre som gjort det istället? Ni var en bluff och skitstövlar allihopa, tyvärr fick ni eller tvingade massorna med er. Det trampar forfarande dårar på vårt klot som tror ni var coola, de flesta av er var korkade och komplexfyllda nollor. Det är ju fan alltså!!! Och inbilla mig inte att ingen av er som var soldater eller vanliga medborgare bara gjorde er plikt, lydde order eller inget visste, det är skitsnack. Det finns bevis för att snart nog varenda en av er faktiskt var väl medvetna om vad som försigick. 
Dessa tankar dök upp när jag promenerat förbi Checkpoint Charlie och satte mig och tog en dubbel espresso, en croissant samt en apelsinjuice i Berlin för några dagar sedan. Tre länders ursprung på dricka och tilltugg. Hade ni fått som ni ville så hade alla käkat sauerkraut över hela klotet! Fy fan för er, och till oss andra - Låt nu världen för fasen bli human och modern! 

14 juli 2011

Brüssel Airlines

Jag fullkomligen älskar flygplan och flygplatser. Och jag älskar bra flygbolag, som bryr sig...
Det är grymt nice att träffa på flygbolag som jag aldrig har flugit med tidigare. Nu senast var det en oerhört trivsam bekantskap att få flyga med Brüssel Airlines. I all sin enkelhet så är de fantastiskt bra. Bara en sån sak som att jag kan sitta med benen korslagda och bara njuta av färden utan att trycka med knäna mot stolen framför är en ovanlig upplevelse för en normallång som tvingats använda SAS så mycket som jag måst.

Och trots att jag har haft låga priser på de 3 flygningar som jag gjort med dem så har det serverats ätbara saker med goda tillhörande drycker inkluderade i priset. Och sedan har de dessutom trevlig personal i obestämbar och lagom vuxen ålder.

Kanske något för SAS ansvariga att prova vid nästa utomlandsresa?

13 juli 2011

Tågen funkar kanonbra

Alla kan säga vad de vill, jag är ändå tågens förkämpe. Tycker att det fungerar fantastiskt bra eller utomordentligt med den svenska tågtrafiken.

Jag förstår att det kan vara lite trångt ibland på spåren när det bara finns ett spår och det är olika typer av trafik och bolag som ska fram. 
Jag kan inte den svenska tågtarfikens förkörsrätter i detalj men vet att om det är ett tåg som innehåller en endaste medlem eller fler från Kungahuset så har de förtur. Hur det fungerar i övrigt har jag ingen aning om. Jag förstår dessutom att det säkert skulle gå att hålla trafiken mer igång på vintern om det fanns värmeslingor i alla spår och om det fanns personer på alla sträckor som röjde snö. För att ta det riktigt långt och göra det riktigt snösäkert så kanske vi ska göra som det gjordes i Sovjetunionen för att hålla oväder borta vid maktdemonstrationerna i oktober, bomba bort dåligt väder med stridsflygplan? Kanske skulle vi även kunna ta fram en helt ny typ av tåg och tågset som har snöplogar inbyggda på en radiostyrd vagn en bit framför som skapar utrymme för fullt blås…? Dessutom borde tågbolagen rekryetera de skickligaste internationella kommunikatörerna med de högsta lönerna så att det blev tydliga besked för oss kunder. Nu kom jag på en grej till, sparka alla och anställ de bästa servicemänniskorna som går att uppbringa som tågvärdar och så vidare…

Med ovan skrivet så kan jag kontstatera att jag inte har så mycket mer att säga än att det är dags att hitta något annat att prata om än hur kassa SJ och de andra är. Finns säkert utrymme för förändring, fast jag har kunskap om och insikt i en enda sak i detta ämnet. Jag är inte beredd att betala mer än jag gör idag och jag tycker att jag får mer tåg och service än vad jag betalar för idag.  Jag tycker att tågen fungerar kanonbra! Däremot så är jag ytterst tveksam om de flesta som klagar och har ett jobb levererar bättre på sina arbetsplatser, kanske ska de prata om det istället?


Heja SJ! Heja Öresundståg! Heja!!!

12 juli 2011

Fråga dig ibland...

Vad härligt det kan vara med citat eller visomsord... Kollade en grej i Stylistens bordskalender och fann nedan fantastiskt härliga och ärliga tanke...

"Fråga dig ibland på fullaste allvar om
 de människor som du umgås med 
lyfter dig eller drar ned dig"

Richard Jahnke

N.K.N.F.H - NU KAN NÅGOT FÅ HÄNDA Version1

Jag tycker att det händer mycket och att det är skönt de få gånger det inte gör det... Ändå har Fågelmännen helt rätt... Något kan alltid få hända. Se nu till att det händer genom att bränna på rejält i lurarna eller dina speakers...!!!

11 juli 2011

Berlin

Det känns väldigt populärt att tycka att Berlin är en ball stad. Jag är tveksam till om den är ball och övertygad om att jag gillar den. 
Att gå runt i en stad där alla gator heter samma saker som de hette under dårtiden, att ha samma nationalsång, att ha kvar Tempelhof och att förmodligen promenera på samma stenar som huvuddåren gör att jag får mer än konstiga vibbar av staden. Jag är helt enkelt tveksam. Borde inte allt gammalt ruttet ha begravts? Eller var det kanske det de tänkte först och att det är rätt dom det blivit nu?
Ovan är inledningen på det jag tänkte när jag knallade runt ett par dagar på gatorna i Berlin. Nu när jag skriver detta så tycker jag att de skulle bytt och ska byta nationalsång till något extremt ödmjukt. Det är rätt att de har monument över nazismen och Stasis ondska. Gatunamnen borde ändras till namn på alla de som de mördade. 
Just för dessa motsägelser så är Berlin en "ball" stad. Vacker och samtidigt så bara kryper det i mig för all ondska som har samlats här. 

Mercedes Benz Fashion Week i Berlin

Idag börjar Mercedes Benz Fashion Week i Berlin på riktigt. I tisdags började det och i fredags var det slut. Fashion Week pågick den 6-9 juli. 
Detta är nionde gången Mercedes-Benz Fashion Week körs i Berlin och i år var arrangemanget tillbaka på samma plats där det startade. Så i år var arrangemanget på Strasse des 17. Juni och Brandenburg Gate. Ska försöka att komma ihåg att skriva en liten rapport från onsdagen och torsdagen, var där de två dagarna. Besökte även Premium och Bread & Butter

10 juli 2011

Bajslåten på kunglig begäran

The Kings begärde att få med denna denna låten och då fungerar denna bloggen och vi som har hand om den att den begärda låten hamnar här. The Kings går ju faktiskt inte att ifrågasätta. Jag vet inte om jag tycker att den är så imponerande, men vem fasen vågar neka två kungligheter...? Inte jag i alla fall, och så har jag aldrig varit i utvik heller...! För det är en förutsättning för att få ett ja för från kungligheter... Nej, nu trasslar jag in mig i saker jag inte vet någonting om...


Här kommer den av The Kings begärda låten och den heter "Hej då min bajskorv"