31 mars 2012

Knapp

Denna knapp är en hyllning till min gode kusin som nu äntligen gett världen access till honom på Facebook. 


Trevligt att kunna kunna komma i kontakt med dig även där nu, käre kusin! Det tog faktiskt så många år att jag började ge upp. 


Och ett så simpelt faktum som att du nu finns där, det gör mig glad.

30 mars 2012

Dörrmatta i tiden

Tiderna förändras och så gör även symbolerna för och med dem. 


Texten på bilden och dörrmattan hade alla människor som kan engelska förstått före 2007.


Fast det hade varit något utmanande att inse hur texten hängde samman med symbolen.


Detta var ett försök från mig att visa hur tiderna förändras och symbolerna med dem...

29 mars 2012

Lemonade and a magazine

Vad olika saker vi ser när vi tittar på en bild. Vad var det första du tänkte när du kolalr på nedan bild? Undrar vilket land bilden är tagen i? Är hon snygg? Vad läser hon? Vad dålig skärpa det är. Är det reklam? Vad är det ligger på bordet? Vad har hon för BMI?


Jag har visat denna enkla bilden för flera och hört allt ovan. Vad tänker du?Lemonade and a Magazine

by hensen
28 mars 2012

En styck fantastisk Trident

Nu när det snart blir bilköp så ska alla delar av hur det påverkar imagen vägas in. Och Om det blir en Trident så kommer det ställa en hel del krav på klädseln, skorna och tillbehören.
Peel Trident Microcar

by iamDim

Se till att Il Capitano börjar Twittra!


Gå in på Twitter här och skicka ett meddelande till Fredrik Lundgren att han ska börja twittra och gör det med denna hashtag #lundgrentilltwitter2012

27 mars 2012

Symbol Coat Rack from Yanko Design by LLKoOLReL

Praktiskt, snyggt, glatt och säkert skitenkelt att skapa själv... Blir ju mycket billigare också:)


Sen är det bara att rada upp jackorna, rockarna och kapporna!Symbol Coat Rack
from
 by LLKoOLReL

Zlatan-Roma 2-1På onsdag ska Zlatan möta Barcelona. 

Har har tio av sina obligastoriska medspelare på skadelistan eller avstängda. 

Nu bör väl ändå Barcelona ha chansen att slå Zlatan över 180 minuter...?

26 mars 2012

Hur hamnade jag på Nordic Light igen...

Det är ett riktigt schysst hotell där allt är rätt utom det som alltid är viktigast... Personalen. Jag har skrivit om dem förut här.
Nu var det någon som var snäll och hjälpte mig att boka och dessutom frågade om Nordic Light är ok, och jag måste verkligen vara förlåtande eller glömma snabbt, för så snart jag klev in till receptionen glatt så dyker deras patenterade ointresse upp som lök på laxen. Det kommer fullständigt naturligt för dem att vara duktigt dryga och ointresserade.


Så jag kan aldrig komma dragande med att det är ojämn standard på personalen. De är alla precis lika ointresserade och likgiltiga.


Och du, om du lämnar in bagaget i bagagetummet... Läs på lappen, de säger inget om att de friskriver sig från allt ansvar. Och annars är det, som sagt, ett riktigt schysst hotell...


Haha, och precis nu så bevittnar jag när en dam och hennes två söner får en sådär riktigt stilig uppläxning i att det inte har beställt rum och de får reda på att de kan gå till sin kurs, och de får tydligt reda på att de inte har beställt på detta hotellet. Tydliga och duktiga kommunikatörer...

Som avslutning på vistelsen denna gången sprang jag dock in i en glad tjej som faktiskt tittade upp och sa hej. Alltid något! Not! 

25 mars 2012

Jag och en del vänner på födelsedagsfirande

Sällan jag lägger privata bilder här men när Stylisten, Fixaren, Gladys Glory, Dartan Yang, med flera firade King Liams födelsedag så är det okej att visa bilder på flera av oss.

Just nu utanför Little Village

Förvirrande för ett par gamla Fiorentini+Baker och ett par Grifoni att irra omkring på en gräsmatta. Den soliga dagen till ära så valde jag att det första paret jag köpte skulle få följa med ut utanför byn och de hade verkligen svårt att anpassa sig.

En dagstidning om "Fotbollens svarta sida"

För mig är det svårt att förstå. En av Sveriges största dagstidningar tar ett beslut att under ett par helgdagar skriva sida upp och sida ned om problemen runt fotbollen. Jag är inte ansvarig redaktör och vet därmed inte deras drivkraft elller deras mål med sätta så mycket fokus på detta.

Jag vill dock ge er på denna tidning ett tips. Finns det verkligen inte mer intressanta och viktiga saker att sätta på framsidan som har ännu större inverkan på vår stad och som såväl är farligare för allmänheten samt hundratals gånger mer kostsamt?

Borde ni inte på djupet reda ut vilka som äger vad i byn? Vem som sitter i knät på vem? Vilka som på riktigt är inblandade i denna stads allt svartare soppa. Kan ni inte skriva om vad det innebär att vara ett vittne i byn? Kan ni kanske börja ana att allt inte står rätt till när en person mördas på en nattklubb och inte ett vittne går att uppbringa som har sett något?

Skaffa er perspektiv och inse att det ni skriver om gör att ett av de stora och få folknöjena hotas av att det ni skriver och gör att många inte vågar gå, trots att det är farligare att gå på vissa nattklubbar i byn än att vara på en allsvensk fotbollsmatch.

Därmed inte sagt att ni inte ska skriva om de supportrar som är en risk. Jag skulle dock vilka veta fakta om just detta. Ökar verkligen det våldet runt matcherna i Göteborg? Vad jag hört från polisen så var det väldigt lite problem 2011. Fast ni kanske har en annan agenda eller annan information?

The Earth Without Art