03 november 2012

Just nu i Little Village

The Cure - Pictures Of You

Tittar aldrig på TV

Ibland kan jag inte följa med i vardagliga snack och diskussioner, och det är så snart någon börjar prata traditionella tv-program och tv-serier... Jag kollar ju aldrig på tv... Vare sig "live" eller "on demand".

Det har helt enkelt blivit en av de där sakerna som har rationaliserats bort efter hand och blivit omöjligt att prioritera.

Så för några dagar sedan så satt jag och jobbade och kom på att det har börjat ett program som visar Olle Ljungström... Och då stack jag in på SVT Play och hittade inget, då gick jag till TV4 Play och bestämde mig för att lyssna på det första avsnittet av "Så mycket bättre" som bakgrundssvall när jag satt och jobbade. Sagt och gjort... Blev Spotify och The Cure istället...
 

02 november 2012

The Cure - Primary

Instagram

Det var länge sedan jag sa till dig att skaffa Instagram och det hoppas jag att du har gjort nu. Instagram är ju ett av de ställen där du använder Facebook för det som Facebook kommer och ska användas till, en bank där du har din grunddata. Instagram är perfekt för den som vill lägga upp lite skojsiga bilder ur vardagen och har ännu inte riktigt hamnat i "den förfalskade vardagsbommull" som Facebook hamnat i.  Så kör så länge det varar, det kommer nya platser med nya specialiteteter.

01 november 2012

Ingen spelare

Vad kommer detta spelande, skrapande och oddsande från? Varför vill att fattiga samla samman pengar för att en av dem ska bli rik? 
Jag har aldrig varit fascinerad eller lockad av spel, och eftersom jag är en såpass tävlingsinriktad person så är jag ytterst tacksam för det.
Till er som gillar att spela har jag rådet att ge pengarna till någon som behöver dem bättre istället för att spela bort dem.

Guns N' Roses - November Rain

31 oktober 2012

Ringar!

Det är ju egentligen inte klokt vad mycket jag gillar ringar och hur många jag har som är en del av mitt liv. Och att jag är så beroende av ringar är initierat av en av mina bästa vänner, hade jag träffat mig när jag var tjuugo så hade jag dissat mig själv i nuvarande tappning...

The White Stripes From The Basement, Part 2