12 maj 2012

Just nu i Little Village

Springer en massa människor i Little Village i linne, shorts och gymnastikskor. Jag sätter fägring!

Var är min Björn?

Jag vet ju att den är någonstans... Minns att det var någon bekants dotter som lånade den... Stockholmsbekant... Nackaland...

Den formidable N.P. Möller

Allt har inte alltid hållit samma tempo...

Teatanic Tea BagEn gång i tiden gillade jag te, det gör jag inte just nu... Och Titanic och dess undergång har jag aldrig varit fascinerad av... Och filmen har jag aldrig sett...

Denna bild och produkten är nördigt kul, funkar klart mycket bättre om du dricker ditt te i glas...

11 maj 2012

Minns du...

...vem detta var? Det var en TV-serie, och jag kommer tyvärr ihåg låten. Detta var en av de få serierna när jag växte upp som inte var ren vänsterpropagande...! Men vad hette serien?

På lördag kommer jag med filmklipp!

Don't ever...

Pain

10 maj 2012

En Chris Craft att sälja?

Som sagt, det är ju klart med en båtplats i Little Village. Men var är min Chris Craft Barrel Back Boat från 1940? Har du en att sälja?

09 maj 2012

maintenance |ˈmānt(ə)nəns; ˈmāntn-əns|nounthe process of maintaining or preserving someone or something, orthe state of being maintained crucial conditions for the maintenance of democratic government.• the process of keeping something in good condition car maintenance[as adj. essential maintenance work.the provision of financial support for a person's living expenses, or the support so provided.• alimony or child support.• historical Law the former offense of aiding a party in a legal action without lawful cause.ORIGIN Middle English (in the sense [aiding a party in a legal action without lawful cause] ): from Old French, from maintenir (seemaintain ).

Picasso - Inspiration

Jag känner mig inspirerad sa den ena
Det gör inte jag sa den andra
Varför det sa den ena
Inte vet jag sa den andra

07 maj 2012

Panerai PAM 217 Marina Militaire

Detta är onekligen en väldigt vacker klocka.

Om du blir sugen på att köpa den så går det bra här.

Panerai är italienska klockor som byggs i Schweiz. Panerai grundades 1860 i modestaden Florens och fram till 1996 så produerade de endast klockor och djupmätare till italienska försvarsmakten. 

Panerai har två modellserier: "Radiomir" och "Luminor Marina".

06 maj 2012

Just nu i Little Village

Dojjor från Cycle, jeans från Dondup, och lite annat smått och gott under fika med Filosofen med fru och dotter samt Ekonomen.

Stå upp!

Denna bild symboliserar idag att jag vill att människor står upp, står för vad de säger, står rakt när det blåser och när det är vindstilla och för vad de gör. Stå upp! Berätta för din redoektive att du tycker att den är sådär kul. Säg till din arbetsgivare att du vill gå vidare. Säg till affärsägaren att du tycker den är si eller så. Om du ser eller hör något bra... Säg det! Stå upp!

Vad är stil?
FashionFixationDetta är något du kan ta dig en kluring kring. Vågar du utveckla dig och din stil? Tar du några nya steg och utvecklar dina steg och riktningar? Det handlar vare sig om mode, utsidan eller pengar, det handlar om att orka vilja!!!