28 januari 2012

Steve Jobs 1955-2011

Just nu i Källarstaden

Märkte igår att det gamla nästet för ondska behöver lite flärd så jag kör skor och väska från Delle Cose idag.

Kortet är taget på Eden Hotel Wolff, jag tror att de tänkte lite Varglyan när de namngav hotellet...

Vivadi - min gamla favorit

Min gamla favoritrestaurang i Munchen - Vivadi. Det är egentligen lite turistvarning och ändå inte alls. Det är en restaurang som med all sin trivsel och sin enkla mat gör att jag återvänder.


Varenda eviga gång jag är i Munchen så tar jag alltid en middag med min iPhone, och bara njuter.


Just idag (se igår) var det riktigt extra skönt att glida in, det var verkligen alla nationaliteter som gäster och alla de sorters personer och typer som jag alltid njuter av.


Tack Vivadi, för ert trevliga sätt, grym mat, rätt gäster och den ytterst trevliga bonusen.

Citat om godis

"Kemikaliegott, det är det som är grejen" 
LMS om godis i allmänhet och skumtomtar i synnerhet
 

27 januari 2012

Nyhetsmorgon på lördagar och söndagar #nymo

Det finns program på TV som såväl upprör som roar... Under en tid har jag ägnat mig åt att följa #nymo på Twitter slaviskt under de första timmarna på lördag och söndag morgon under Nyhetsmorgons sändningar.


Det är ganska komiskt att se att hälften är upprörda och hälften avgudar oavsett ämnen eller gäster.  


Så kan det vara...


Imorgon blir det dock ingen bevakning, är i fel land. 

Citat från 27 Dresses -The last form of modern slavery

Jane: You know how the bride makes her entrance and everybody turns to look at her? That’s when I look at the groom. Cause his face says it all you know? The pure love there.

Kevin: When the bride comes in and she makes her giant grand entrance, I like to glance back at the poor bastard getting married. Cause even though I think he’s an idiot for willingly entering into the last legal form of slavery, he always looks really, really happy.

26 januari 2012

Undertröjor från A.O. CMS

Jag har alltid undertröja under skjortan eller t-shirten. Det är snyggt när man tar av sig och snygga när skjortan är öppen eller t-shitren är öppen eller v-ringad. 
Sprang förbi SODA i Halmstad en dag och snabbköpte nya undertröjor av dem. Blev säkert ett värmeljus, något halsband och något annat också. SODA hittar jag allti något på. Märket på undertröjorna denna gången blev A.O. CMS. Att det blev snabbköp av dessa berodde på att jag gillar SODA och att jag mellan resorna var lite kort på plagg. 


Bra kvalitet, mjuka och snygga i sin enkelhet.

24 januari 2012

Det finns alltid någon som bara är eller blir en vän...

Så blir det ibland, det bara blir så att läget kan göra att den som hoppats få något mer av mig bara får vara eller är min vän.


Och så är det genom många vänners liv. Att någon passerar eller stannar till vid personen och vill vara mer än vän, och får nöja sig med en option som heter vän.


Det är bra att sätta dessa rader i skrift.  Låt oss vara vänner, jag är som alla borde vara.

23 januari 2012

La Camilla & Olle Ljungström - Twin Souls

Du kommer säkert ihåg att det fanns en skojig grupp som hette Army Of Lovers och att en av medlemmarna under en period var La Camilla. Här har hon den äran att få sjunga "Twin Souls" med den faktiskt ännu levande Olle Ljungström.

22 januari 2012

Ingen artist gör det bättre än jag...

LMS och jag pratade med Rockstjärnan för ett tag sedan. Rockstjärnan ser alltid på saker på andra sätt än vad jag gör. 


Vi satt och pratade om tv-programmet "Så mycket bättre" och varför människor gillar programmet. LMS berättade att den första säsongen var bra och att denna säsongen var sämre. Rockstjärnan berättade att hans syn var att båda säsongerna var värdelösa. Större artist än Rockstjärnan finns inte i Sverige och därför var det extra intressant att höra hans syn på programmet. Jag har själv bara sett något enstaka avsnitt eftersom jag helt enkelt inte har varit sugen att föja det som alla andra känner sig tvingade att se för att vara med i snacket. Jag kände så när jag var liten och du var "tvungen" att ha sett programmen under helgen för att vara med i snacket när du kom till skolan på måndagen.


Rockstärnan förklarade genom att visualisera en scen då DiLeva inte visste att kameran lyste rött på honom. Och där han tydligen först när han var varse det började le och applådera åt en version av hans låt. Genom denna visualisering och andra så förklarade Rockstjärnan att det inte var någon som var med i programmet som gillade de andras versioner. Han förklarade att det inte finns en enda artist som tycker att någon annan artist gör deras orginallåt bättre. Och att de som var med inte alls var så såta med och mot varandra som programmet visade oss vanliga.


Jag köper hela förklaringen och håller med. Höll du med LMS?