22 december 2012

Just nu i Little VillageReeperbahn - Inget

Programledarna

Det händer ibland att jag tittar på TV. Om jag tittar på den svenska kanalen TV4's Nyhetsmorgon så upphör jag aldrig att förvånas. Nyhetsmorgon är helt och hållet fokuserat på och runt programledarna och deras uppleveleser med, av och om sig själva.

Nyhetsmorgon var länge mitt favoritprogram och ett av de få jag tittade på frekvent och det fanns helger när jag ville se allt för att det var två duktiga programledare i form av Lasse Bengtsson och Tilde de Paula. Tilde finns kvar fortfarande, men har sugits in i jag-jaget som är standard numer, och det görs under en flagga som kallas "Att tro på det goda".   

På Nyhetsmorgon är det helt fascinerande med hur programledarna ställer frågor till gäster som de själva är snabba att besvara med sin egen syn eller uppfattning. Gänget som består bland annat av Jenny Östergren, Steffo Törnquist, Anders Kraft, Kristin Kaspersen, Anna Brolin, Jesper Börjesson, Tilde de Paula, Lill-Babs dotter, Strömsteds brud, den manlige journalisten med flera.

Och samtidigt som jag skriver detta så är jag kan göra något åt dessa programledare. Jag kan skriva det här och försöka få personerna i fråga att ha åtminstone en mindre tittare. Och jag kan faktiskt fortsätta att titta på vissa program på TV4, till exempel att det är OK att titta på Olle Ljungström när han briljerar i "Så Mycket Bättre", där är det "presterarna" som agerar programledare.

21 december 2012

Oscar WildeIdag blir det en bild på Oscar Wilde.

Oavsett vad jag läser om och av honom och vad jag tycker om det så måste jag säga att det lär ha varit en djäkel på att skapa myter och rykten om sig själv.

Kan det ha varit så att det var lättare att bli berömd på den tiden än vad det är idag?

Gammal goding

Det är ofta en fröjd för ögat att se en sådan här gammal goding. Dessutom är det så att ljudet från en skrivmaskin är ett ljud som är ett av de utdöende ljuden. Tänk vad mycket saker detta knattrande ljud har stått för hos människor. Kreativitet, arbetsvilja, tvång, rapporter, bonus, kvitton, översitteri... Ja, listan innehåller förmodligen allt.
Just denna är en Remington #5 

19 december 2012

Klockarmband

Om du vill lyfta dig ett snäpp med jämna mellanrum så är byte av klockarmband en åtgärd som lyfter. 


Det finns massor av snygga orginal och annat som lyfter klädsel och klocka ett snäpp. Som på bilden, plötsligt ser omgivningen mer av klädseln för att klockan syns, och därmed kommer sömmarna fram på byxorna och så vidare. 

Din dagliga Bowie

Worth waiting for...!

18 december 2012

Inte jag, Antonio Rare

Det har kommit in mycket frågor till mig om och gällande detta foto och huruvida det är jag, Antonio Rare. Det är det INTE. Det är på många sätt likt men det är INTE jag, Antonio Rare. Antonio Rare är ju en fingerad person, det är klart att det inte går att hitta eller ta ett  foto på en fingerad person. Elller?

David Bowie - All the young dudes

16 december 2012

Göteborgs bästa modebutik

Det bara är så, Göteborgs bästa modebutik heter och är W19+Guapa. Du hittar den på Karl Gustavsgatan 15.

Jag kan lova dig att du kliver in i en annan värld ur alla perspektiv - modemässigt, i service, ur stil- , klass- och kulturperspektiv. Alla får en fråga om espresso och blir vänligt och intresserat bemötta.


Just nu i Little Village

Tänkte busa till det med en bild på detta tema en söndag... Hoppas att du ska gilla det...

Be yourself - Oscar Wilde


Reeperbahn - Peep-Show