25 maj 2013

Nauman

Var på utställning med Bruce Naumann för ett tag sedan med Min Lilla. Utställningen var på det mossiga Konstmuseet i Little Village.

Jag antar att jag borde tycka att detta är bra och ballt fast jag tycker att det var skit. Just "pjäsen" på bilden var cool.

24 maj 2013

Här är jag, här är du...

Jag har under ett par dygn haft förmånen att känna mig liten... Jag har haft de mest stimulerande samtalen med en annan individ i hela mitt liv.

Jag skriver och återger hela samtalet till oss två någon annanstans, inte här.

Jag har varit med om någon så ovanligt som att bli hysteriskt stimulerad i mitt intellekt och därmed i hela mig.

Vare sig du eller jag är något annat än helt vanliga personer, fast vi båda denna gången mött någon som är väldigt väldigt väldigt lik den andre. I värderingar, vändpunkter, filosofi, humorn, analys och i hjärtat.

Jag blir liten, på ett bra och ovant sätt. Du blir stor, på ett ovant och bra sätt.

Tack, ses snart!

Jag hade glömt bort texten och hittade den idag, och denna delen av texten är nu till allmänheten. Prova på ovan beskrivna och ovana berättelse. Resten av texten är ej för allmän beskådan.

22 maj 2013

Idealism

Idealism beskrivs av vissa som "Det man inte vet, kan inte skada en"...

Och jag som trodde att idealism var en ovetenskaplig riktning inom filosofin.

Reellt existerar enligt idealismen endast vårt medvetande, medans den materiella världen, verkligheten, naturen endast är en produkt av medvetande, förnimmelser, föreställningar, uppfattningar.

21 maj 2013

Så är det

Jag är vad jag är just nu. Det är ett faktum. Hur jag är om ett tag, det får vi se.

19 maj 2013

Leon

Viss filmer bara sitter kvar. Nu var det för länge sedan som jag kollade på Leon, men den finns närliggande i minnet. Lätt att projicera fram.