26 maj 2012

The Courtesy Table

The Courtesy Table är skapad av den tyska designern Marleen Jansen. Hur praktisk den är vette fasen... Men den skulle inrkligen göra att ouppfostrade män, gubbar och killar åtminstone uppfattades som artiga. Om deras manlighet inte föredrar att ramla i backen, vill säga...

No diamond ring

En ganska fin ring, med en simpel och schysst tag, "No Diamond Ring". Det är Sanna Nuutinen som skapat denna. 

25 maj 2012

Tillbaka från London

Det är onekligen mumma för min själ och mig att tillbringa tid i London. Såväl själva staden i allmänhet och området Barbican i synnerhet, är definitivt inspiration för mig.


Du vet väggarna på ett hus som är av kakel istället för tegel, tågrälsen och tågbanorna som ligger mitt emellan husen bakom Smith of Smithfield, dofterna, ljuden, den internationella floran, de internationella människor a och miljöerna... Barbican i London!

Just nu i London

London idag

Från och till är jag i London och denna dag fick jag lust att berätta i realtid att jag är i London. Jag sitter i möte nu och fick precis ett text från Rockstjärnan som tydligt visade att han ville ha något publicerat. Han brukar påminna mig om det som var tänkt att publicera har råkat glömmas i Draft-läge.


Morgonen började med att jag fick en fantastisk frukost på Smiths of Smithfield i Barbican och är snart klar med förmiddagens möte för att om en stund gå på lunch på ett av favorithaken i Barbican. Återkommer om vilket favorithak det blev, idag kan det vara så att det blir ett
pastaställe någonstans i Barbican...

23 maj 2012

Kinfolk Bike Frame

Jag matar på med Fancy och andra ställen för att hitta den cykel som faller mig i smaken. Jag har skrivit om det tidigare, jag vill ju gärna hitta en cykel som ska hänga innanför dörren i The Enormous Wardrobe och som alltid ska mig att känna mig extra välkommen hem, än mer än idag. 
Jag har under en längre tid letat efter form, stil och design och börjar inse att komponenten färg är det som kommer avgöra. Det här är en bild på en Kinfolk, vad tycks om den?

Kanske kan jag få lite hjälp av dig? Annars slutar denna långa loop med att det blir en Brompton i vacker kulör. 

20 maj 2012

You can love someone...

Några rader

Ibland saknar jag de där riktigt viktiga, de där som bara genom sin närvaro gör t.o.m. mig lugn och tyst när jag umgås med dem. Och när jag skriver ibland så menar jag att jag riktigt innerligt allt som oftast saknar dem.


Hade en sådan lördag förra veckan. Smög runt i Little Village och hade en dag då byn verkligen kändes som den kan göra när jag tänker ärligt på och om den.


Den lördagen gav mig vid handen att det är så att mina veckodagar i Little Village ägnas åt ett så kallat jobb med en massa fantastiska människor och att helgerna blir än mer trivsamma med en annan mer privat men ack så viktig krets. Hade dock inte riktigt tillgång till de fantastiska denna lördag och min längtan efter en del andra blev påträngande. Jag ville verkligen att LMS, Rockstjärnan och några till skulle finnas nära så att vi kunde ta en riktig långfika eller en lång middag med givande diskussioner. 


Sånt är bra att känna ibland och allt som oftast.

Parnis Chronometer Watch

Här ser du den med en Nato strap.