30 november 2012

Guns.N.Roses-Sweet Child O'Mine

Det ger stil

Många av de jag känner är arga på cyklister av en massa anledningar, där den vanligaste är att de kör vårdslöst.

Jag kan inte förstå denna irritation, alla typer av cyklar förskönar en stad och ökar stadslivets upplevelser, speciellt för ögat. Precis som snygga och fula bilar gör.

27 november 2012

26 november 2012

RIGARDS EYEWEAR - 2013 Video Campaign - HANDMADE FOR YOUR FACE - Part V from RIGARDS EYEWEAR on Vimeo.

Jag har alltid föredragit brunetter

Jag har alltid föredragit brunetter. Visst finns det och har funnits undantag från denna del av min smak och "regel", även om de är och har varit få. Detta är nog allt jag har möjlighet att skriva i detta ämne just nu utan att hamna snett i tolkningarna från läsare av detta inlägg. Frågor kommer ignoreras och jag kommer hävda att det du skickar har hamnat i spam-filtret:)

Ps. Personen på bilden har inget att göra med detta inlägget och symboliserar endast faktumet att hon är onaturlig brunett.

Time takes a cigarette


Alla män som Min Lilla känner börjar trappa av. Nästan alla av dem har bland annat lungcancer när de dör. De hade kanske dött ändå, men det känns fruktansvärt onödigt om en sån enorm mängd av män som sitter med sådan enorm erfarenhet och kunskap har förkortat tiden vi andra får umgås med dem genom att röka.

Och samtidigt som jag konstaterar det så tänker jag att jag förstår dem, för jag tyckte förr och fortfarande att det finns många som såväl passar som ser coola ut när de röker.

En av de få sakerna som jag saknade efter några av mina före detta är deras morgoncigg till kaffet och det narkotiska i blicken på dem när de sög in den första röken på morgonen. När de gjorde det så fanns det aldrig ett uns av tvivel att beroendet var viktigare än relationen...

25 november 2012

Lenny Live

Photo: Mathieu Bitton

Baby Blue Vespa

Vissa saker funkar till och med i babyblått. Här du beviset för det genom denna Vespa. Som givetvis bara stod just här av en slump och att det råkade sig så att den som gick förbi var en någorlunda fotograf...