15 december 2012

Just nu i Little Village

Jag vet att du sitter och gör refresh på browsern varje lördag tills denna temabild kommer, och här är den... Det är en inomhusbild idag, det var vått på bänkarna och i den röda stolen idag...Laga mat

Det sker vid väl valda tillfällen och knappast frekvent att jag lagar mat. Jag är samtidigt enormt bra på att laga mat och att komponera rätter och menyer. Det kan vara så att jag är bäst i världen på matlagning. Dock, det sker extremt sällan att jag lagar mat, jag är extremt ointresserad...

Reeperbahn - Marrakech

13 december 2012

Lika bra

Det finns de som säger sig veta hur du är och kan förklara hur du funkar... De kan enkelt förklara och hitta anledningar till saker som är lättare att prata med andra än det beror på och sedan ta beslut som "hon/han får skylla sig själv" eller beslut som "Oj, stackarn".

Du ska veta att de säger saker helt utifrån hur de själva fungerar, inget annat. Normen är inte större än så vid dessa analyser.

Så genom att lyssna på dessa analyser så får du reda på mycket om dem.

Det är lika bra det, eller kanske bättre... Att få dem att ändra sig är meningslöst spenderad tid.

Ratata: "Ge inte upp"

10 december 2012

Goti på min vänstra hand

På min vänstra hand och då mitt vänstra pekfinger...

sitter denna ring några dagar per vecka.

Köpte den för ett tag sedan på W19+Guapa.

Den är den typen av ring som gör att jag blir rakare i ryggen.

Vintage Panerai Luminor PAM 351 M


09 december 2012

Olle på vårturné och två (tre) nya plattor

Här är de datum som gäller just nu för Olle Ljungströms vårturné. Världens räddast man ska på en totalt oväntad vårturné efter sin "Jag håller mig och håller mig i mitten"-period med bland annat briljant och polerad deltidsnärvaro i "Så Mycket Bättre". Hoppas det passar, du kan köpa biljetter via Live Nation här.

6.4 Göteborg, Lorensbergsteatern
13.4 Stockholm, Södra Teatern
19.4 Helsingborg, Dunkers Kulturhus
20.4 Växjö, Växjö Teater
21.4 Malmö, Palladium
28.4 Falkenberg, Stadsteatern
2.5 Skövde, Stadsteatern
3.5 Uddevalla, Östraboteatern

8.5 Linköping, Konsert och Kongress
9.5 Uppsala, Svandammshallarna
10.5 Bollnäs, Kulturhuset
11.5 Gävle, Konserthuset
25.5 Karlstad, Friluftsteatern Mariebergsskogen
26.6 Borlänge, Peace and Love


Dessutom har Olle två nya plattor på gång... I mellandagarna så släpps plattan med det högst oväntade namnet ”Så mycket Olle Ljungström”. Det kommer bli ett dubbelalbum där ena skivan består av nyinspelat material och där den andra är en samling med Olles bästa låtar från hans mer än långa karriär. Den första kommer bestå av Olles tolkningar från TV-programmet, samt Olles tolkning av hans egna låt ”Min trädgård”. 


Sedan kommer den "riktiga" plattan den 11 mars 2013, den har titeln ”Släng in en clown”. I pressreleasen står det att Olle sjunger och spelar om spanjorer som fortfarande bär fez, världens minsta hund och en man som är 3,5 miljarder två komma två. Bland annat.
Kommer bli en bra vår, Tack Olle!

Varför så smal?

Satt på en middag för ett tag sedan och blev allmänt störd på att allt fokus var på ett samtal där alla meningar började med "Jag..." och slutade med "..., för man vill ju inte vara tjock".

Jag tyckte att jag rundade av hela diskussionen med att berätta att jag visste hur alla kunde hålla sig smala och chica... mitt förslag var att alla skulle börja skjuta heroin i armarna. det är ju ändå heroinisterna som har snyggast kroppar... Eller? 

Sedan fortsatte denna extremt goda middag med samma ensidiga meningar med samma urtråkiga innehåll...

Bryan Ferry - Tokyo Joe