13 juni 2009

Maximus Kwan's dag idag!

För ett tag sedan meddelade Mr RaRe att världens vackraste par fött en Maximus Kwan och att det därmed fötts ytterligare en till RaRe´s Finest och till Mitt lag!

Idag är det dags för Maximus att döpas i Bara Kyrka utanför Malmö. Han är nyss hemkommen från Cypern.

Så idag är det Maximus dag. Ingen annans!

12 juni 2009

MrRaRe ger tips för honom

Publicerade denna bild på dessa magiska byxor för ett tag sedan...Skrev att det nu började likna något. Sade att det nu bara skulle fattas lite val av alla andra grejer till. Tyckte att du ej behövde oroade dig överhuvudtaget för att det skulle vara få personer som kommer titta på dig. Skrev att byxorna ej skulle synas och att det gällde att du vågade låta de andra sakerna du tar på dig synas också.

Finns bara ett litet problem... Jag är den enda som har dessa brallorna i Sverige...Så det blir mig du får titta på...Så djävla snygga brallor! Och då skulle du ha känt hur de är att ha på sig.

Dialoger är kul

Två vänner pratar med varandra. Den ena har en date bokad och är otroligt nervös och rädd. Tjejen han skall ha date med har varit hans vän en lång tid och det håller på att utvecklas till något annat.

- Jag funderar på att inte gå på daten ikväll. Jag är så enormt kär men jag vågar inte gå, så jag struntar i det. Vill inte uppleva att det ej fungerar. Jag skall inte gå.
- OK, säger vännen.
- OK? Tänker du inte säga mer?
- Nej
- Vad är du för en vän?
- En som inte är så intresserad av ämnet men som gillar dig.

10 juni 2009

Snygg palestinasjal!

"Oj, vilken snygg palestinasjal du har". Fick den fina komplimangen för ett tag sedan av en kille.
Alltid kul att det är någon som gillar vad jag har på mig.
Killen som sade det fick en tydlig anmärkning av sin flickvän som sade att det ej var någon palestinasjal och att det allt vore kul om han vågade ha på sig något coolt eller annorlunda någon gång.

Jag tycker att det var kul att han gillade den. Märket var Ra-Re och den är djävligt snygg, killen har ju smak.

Om det är så att han och hon känner igen denna dialogen så beror det på att jag återger den som jag uppfattade den.

Palestinasjalen han gillade är scarfen du ser i hällorna på kortbyxorna på bilden.

09 juni 2009

Saknar dig!

Var nog aldrig helt medveten om hur mycket du betydde och hur mycket det betydde att du fanns där. Bara det att det gick att ringa dig och att det gick att prata med dig var en styrka som var enorm. Det har jag insett mer och mer. Att jag sedan förmodligen aldrig bad om råd eller ringde för att söka riktning spelade ingen roll. Du fanns där.

Att nu, lite senare, komma på mig själv med hur oerhört lika vi kanske egentligen var och hur mycket jag är hälften du, det hade jag nog ingen medvetenhet om då. Just nu konstaterar jag bara att jag är hälften av dig och hälften av den som betydde så enormt mycket för dig. Och det är fasen ett enormt gott betyg.

Jag vet att du inte läser det här och ändå skriver jag det för att hylla dig!

Shit vad jag saknar dig! Så är det! Och det är vackert, och inget dravel. Jag vet att du hade tyckt att det skulle vara larvigt och tidsslöseri. Hörs kompis!

08 juni 2009

RaRe tips för honom

Varför inte? Jag vet att det inte är långt kvar tills du skall börja köpa höstkläder, även om du förmodligen knappt har hunnit börja använda alla vårkläder, men här är i alla fall ett tips från RaRe. Du ser mönstret på en av vårens t-shirtar som bland annat har brännmärken som en viktig detalj.

07 juni 2009

Vi är inte bättre

Har sett, läst och hört en massa analyser av landskampen som spelades mot grannlandet och de flesta har fokuserat på hur det kunde ske och hur små chanserna är att ta sig vidare.
Kanske dags att inse att tiden har sprungit ifrån landet som var kvalspecialister i form av snålspel och defensiv sedan ett tag. Dags att inse att vi spelar för långsamt och för lättlästa. Jag tror att det enklaste sättet att hitta förklaringar är att börja med att inse att vi inte är bättre än de resultat vi gör.
Efter vi har insett det så kanske vi skippar den där släpande bromsspelaren som de envisas med att ha med, kanske blir det trebackslinje efter 55 minuter etc. Fast då kanske det behöver finnas en annan typ av ledarskap och filosofi. Den chansen till förnylese kommer finnas eller bör beslutas efter denna kvalserie är slut, oavsett utfall. Skulle det vara så att vi tar oss den enormt långa och snåriga vägen till Sydafrika så behövs det förnyelse för att vi skall ha där att göra.