09 mars 2013

A daily Bowie

Detta är en daglig Bowie, även om de inte kommer varje dag... Så är det ju av vikt att hylla denna man i någon form var dag!

08 mars 2013

Love and Hate

Hur nära eller lång ifrån varandra ligger kärlek och hat?

För mig är det helt olika planer, saker, tankar, känslor som inte hör samman.

Jag ogillar Lill-Babs, Ledin och flera andra men de kommer aldrig bli älskade av mig.

Jag älskar några och kommer aldrig hata dem...

07 mars 2013

Jag bugar mig inför...?

Vet inte vem jag ska buga mig inför... Kan det vara inför slumpen? Inför mig själv? Inför Min Lilla eller vid Min Kompis grav? Eller är det egentligen inför M som det är mest naturligt?

För någon rackare, djäkel eller filur är det ju som ska ha minst en bugning från mig...?

Jag skriver och tänker så här... Kära slump och tur, jag bugar mig inför dig och tacksamt så lovar jag att förvalta chansen om den kommer...!!!

06 mars 2013

Vit till A, röd till M'

Här är den lilla rackaren från Geneva, köpte den på Pause i Stockholm för ett tag sedan när LMS och jag var ute och knallade och gjorde staden på vårt vis...

Och veckan efter blev det en röd till vackra M!

05 mars 2013

Timid, humble and manic

Googlade tre engelska ord. Detta var vad som kom upp... En snubbe i en guldstol kom på första plats...


William Fitzsimmons - Beautiful GirlDenna lilla melodi är djävulskt vacker och bra. Och det av en artist som jag inte hört talas om före förra lördagen. Fick tipset på en flight från en DJ.

William F kommer finnas med ett bra tag framöver... Och då speciellt denna melodi, för hon är ju det.

03 mars 2013

Saknar Min Kompis!Jag har varit vid Söndryms kyrka och på kyrkogården idag.

Jag har suttit i kylan, värmd av solens vårstrålar, på huk framför Din vackert belysta gravsten. Och jag har längtat något enormt efter den stunden länge nu, den där stunden när jag får ha Dig för mig själv och högt säga allt jag lurar på.

Idag pratade jag massor med Dig, som jag brukar, och jag gjorde det ackompanjerad av gråt, harklingar och floder av tårar. Ljudlösa och vackra floder där varje droppe innehöll så mycket saknad att jag var nära att brytas av på mitten. Och hela förloppet och alla känslor är bara vacker sorg, det vet jag, men i dag verkligen bara flödade det.

Vet inte exakt varför det var så mycket som kom upp just idag, men jag misstänker att en anledning var faktumet att det fanns så mycket att berätta sedan jag var hos Dig senast. En annan var faktiskt vädret, isande kallt i luften, varmt i solen, helt stilla och fåglarnas hoppfulla kvitter. Och dessutom åkte jag dit själv och var för en gångs skull helt ensam med Dig på hela kyrogården, och då blev orden och stämman högre.

Gällande mycket att berätta så förstod Du säkert idag att det onekligen har hänt mycket och det var ju flera saker som jag idag återkopplade till Dig, baserat på saker Du sa till mig de sista veckorna innan Du dog. Dessutom berättade jag saker högt för Dig som jag bara tagit med mig själv och en som jag tagit med en annan viktig en.

Och nu, flera timmar efteråt, så har jag fortfarande skälvningar i kroppen och spontana tårar som bara rinner ut. Jag sitter på ett tåg nu och vet att det droppar tårar på skärmen på iPaden och att medpassagerarna ser det. De vågar inte fråga eller säga något, och det är skit samma.

Jag kommer snart tillbaka och pratar mer till Dig och berättar fler saker. Kommer vara skönt att träffa Dig snart igen. Njut av den oranga, Du vet nu vad den betyder!

Shit vad jag saknar Dig, Min Kompis!

Lyssna på Bowie's nya via iTunes


Nu finns den att lyssna igenom via iTunes, bara att sätta igång och vänja dig vid världshistoriens bästa platta.

Få saker gjorda

Hur många känner du som alltid får det gjort som de säger att de ska göra? Eller som inte ens nämner eller lovar det utan som bara gör det!!!?

Jag är evinnerligt trött på att det finns så ånga som är sugna på att prataom saker ofh ting och inte har en aning om hur de ska göra för att köra på. Eller så är det så illa att de vet men inte ids att göra det.