14 januari 2011

feedmyinbox.com

Skrev om feedmyinbox.com för ett par år sedan och vet att Strumpan nappade direkt. Jag har kvar det och det fungerar fantastiskt bra. Jag rör mig och reser mycket och läser och följer mycket online så det kan vara mycket roaming. Kör sedan 2008 med en mailtjänst där jag taggar alla de bloggar jag följer som heter Feed My Inbox, den gör att jag får ett mail med den senaste artikeln i bloggen till min mailbox. Prova själv här

Annie Leibovitz - Johhny Depp och Kate Moss

1994 plåtade Anne Leibowitz Johhny Depp och Kate Moss. Så här kommenterade hon fotograferingen: 

"That one was easy to do! Hotel room in New York, I was getting a shoot with him, she was there with us and I told her, What about a pic of you and him together? And she said, Yes. That is the image of passion, they were very, very in love, really."

13 januari 2011

Vana ovanor

Jag påstår att det i Avlånga Landet finns en allt för stor mängd med personer som är skolade i, fostrade med, vältränade på eller t.o.m. har fastnat i... en synnerligen tjatig vana i form av vad de säger till sig själva och till andra. Dessa personer har lagt sig till med vanor som gör att de är fokuserade på svagheter, problem och fel. Effekten blir mestadels att de inte är ansvariga.

Några exempel i denna konst.

"Jag kan inte fatta varför chefen aldrig ger mig chansen..."
"Om jag ändå kunde lära mig att inte göra samma fel varje gång"
"Jag har ju sådan himla otur hela tiden...!"
"Man gör så gott man kan"
"Det är viktigt att inte glömma att vi aldrig skall börja med att tappa fokus"
"Jag gör alltid fel!"
"Jag är ingen räknenisse"
"Jag tänker alltid fel..."
"Jag är inte kreativ, det har jag aldrig varit"

"Tänk om ändå din boss förstått hur duktig du är..."

Maria Francesca Pepe's ringar

Kolla in Maria Francesca Pepe's ringar här

12 januari 2011

Hotell Anno 1647

Har bott ett par nätter på Hotell Anno 1647 på Mariagränd i Stockholm. Jag råder dig att prova hotellet nästa gång du vill ha variation på dina hotellnätter i Stockholm. Hotellet ligger i två byggnader varav den främre är byggd 1647 och därav namnet. Kolla in hotellet och boka in dig, det ligger på Söder och du promenerar med lätthet därifrån intill stan.

Anne Leibovitz - Angelina Jolie

Jag vet aldrig vad jag tycker om Angelina Jolie. Denna bilden ligger här för min djupa respekt för Annie Leibovitz. Att jag valt att stava fel i rubriken beror enbart på att det är många som stavar fel till hennes namn och då är det denna som kommer högt:)

Här kan du läsa mer om Annie Leibowitz på Wiki.
Och här kan du gå med i FB.

11 januari 2011

Stamperfreon Facebook Player

Det här är så nära du kan komma den riktigt stora. Detta är en av världens bästa artister, Stamperfreon.... Här har du FB-spelaren och längre ned finner du siten.

Mer om Stamperfreon här och här.

Steve McQueen av Warhol

Andy Warhol's style image av Steve McQueen från Bullitt