21 november 2009

Ibland

Vet inte hur länge sedan det var, men tydligen kan det fortfarande ske. Idag skedde det. Trodde inte jag var så intresserad av att det skedde. Jag vet inte om det beror på att febern håller på att släppa eller om jag plötsligt kopplade av och insåg att febern ej försvunnit. Något var det som hände i alla fall. Jag blev enormt tveksam och ej så komplett som jag brukar vara i dialogen.

Var någon av de jag litar på som sade att det ej var rätt och säkert ej kul. Men det kändes rätt och verkade kul. Att jag vet att det inte brukar vara bestående är en annan sak.

Kul att känna den känslan igen.

20 november 2009

Lite orolig

Det är bara du som kommer förstå vem det är jag skriver om i detta korta inlägg. Jag är lite orolig för dig. Jag vet att du alltid vet att alla andra skall ha det bra. Just nu känns det som du har kommit på lite kant med din egen själ. Du av alla. Du som brukar vara den som tar hand om alla andra runt dig.

Kanske är det på tiden. Livet har ändrat sig mycket de senaste åren. Jag vill bara säga att det är bra att tänka på sig själv och att det är ingen brådska med något. Speciellt när du är en av världens bästa. Eller kanske den bästa. Jag finns för dig om det behövs.

19 november 2009

Svennig

När jag var något yngre så betydde att vara svennig att den personen var en viss typ av person. Det var absolut inget beröm. Idag betyder svennig att du är en svensk.

Innebär det att det inte är någon skillnad mot förr eller att det blivigt tydligare?

Personen på bilden har absolut inget att göra med texten och är absolut ingen folkkär, ganska töntig svensk kille. Hittade bilden på svennig.se

18 november 2009

Reklamfilm skapad av kvinnor

Varför känns så mycket av de reklamfilmer som de är gjorda av grabbar och gubbar. Jag saknar verkligen det enkla och det intelligenta. Flera oerhört reklamkunniga har förklarat att när jag ej gillar det så beror det på att jag ej tillhör målgruppen. I så fall kan jag säga att det knappt finns något jag sett som jag uppskattar. Jag är uppenbarligen helt ointressant för alla varumärken.

Jag köper inte riktigt dessa oerhört reklamkunnigas argument. Jag skulle vilja se mycket mer reklamfilmer skapade av kvinnor och tjejer. Då kanske det även kommer hänga ihop med när jag verifierar online.

17 november 2009

Det började ett år i oktober

Fram till oktober månad för några år sedan så hade jag i princip aldrig blivit av med eller tappat något. Efter det var det som att öppna en lucka och inse att det aldrig kommer sina...

Från och med den gången jag blev av med en Vaio i en taxi i London så har jag glömt och tappat bort saker vid alla möjliga tillfällen.

Visst hade jag tappat enstaka saker tidigare. Nu blev det dock påtagligt.

Kan inte påstå att jag njuter av det. Det finns dock en speciell känsla i att det går att tycka att det är synd en sekund. Göra allt för att leta fram det. Sedan inse att det ej finns mer att göra.

16 november 2009

Bästa Bowielåtarna denna dag

För några dagar sedan frågade en god vän mig om jag ville rabbla vilka Bowies tio bästa låtar var just denna dag. Det gjorde jag gärna. Jag svarade, utan att tänka efter, att det just denna dag de följande låtarna:
Ashes to Ashes
Fashion
Hearts filthy lesson
Fame
I'm affraid of Americans
Be my wife
The man who sold the world
Hello Spaceboy (Pet Shops version)
Life on Mars
Heroes

15 november 2009

Vad bra allting blir

För ett tag sedan så var i princip alla jag hörde uttala sig negativa till den förra. Nu känns det som attt alla tycker att det är trevligt med en engagerad kille som ler.

För ett tag sedan var vi världelösa och alla uttalade sig om hur mycket åt helvete allat var. Nu andas vi tillförsikt och tycker att det finns ett bra material igen.

Vad skall alla tycka sent på onsdag kväll?