02 februari 2013

Wonderwall - Oasis

Texten till en av världens bästa låtar...

Vad är detta?

Vad fasen är det somnhäder på bloggen just nu...? Det står ju bara en massa konstiga lösryckta saker just nu...

jag har inte varit i Muzak City eller Paradiset pånett tag och skrivit grunderna med ett elller två inlägg om dagen, en vecka eller månad i förväg...malla inläggen kommer baserade påbatt jag kommer att tänka på bloggen och då skrivsdetsom finns i huvudet just nu...

Detta kallas ju en blogg och den ska göra saker med besökarna som ger dem något, den ska ge mig något och den ska hålla sig inom de ramar som jag tillåter och sätter.

Just nu är de ramarna något förändrade och ändå är de återhållsamma i och med att jag inte skriver allt som jag har behov att skriva.

Antar, förutsätter och förstår att detta inte är så kul för de som är här frekvent, en gång eller då och då. Fast just nu är det så...

30 januari 2013

Två lägen

Fick för ett tag sedan reda på att jag har två lägen i livet, jag presterar eller förbereder mig för prestation. Kanske inget unikt för personer och människor, men för mig var det en nyhet och en sak som gjorde att jag fick ett uppvaknande.

Den som sa det är en riktigt viktig person och hon var väligt tydlig med det.

Jag har ju ingen aning om hur andra människor fungerar, för mig var detta ett uppvaknande och gav mig en tydlig chans till aning om hur jag faktiskt egentligen eventuellt fungerar.

Inser faktiskt att även när jag säger att jag vilar mig så håller jag på att förbereder mig, så även när jag skriver denna texten. Jag vet precis vad jag sitter och tänker på och fokuserar på. Och efter denna kommentaren och detta påståendet från Stylisten så har jag valt att det just nu är sanningen. Och kanske kommer jag vara tackam för det om ett tag. För jag är med om en sak just nu som påverkar mig och som gör att jag ska göra som jag känner samtidigt som jag ska ha all den klokhet jag kan uppbringa påkopplad.

T.o.m. när tangenterna smattrar till dessa spontana raderna och funderingarna så går hjärnan på högvarv och är fokuserad på en helt annan sak. Egentligen inget som är intressant för en endaste människa att läsa här om, men jag vet att jag vill ha denna texten nedskriven för att kunna läsa den senare eller om ett tag.

Så medvetenheten om att jag kanske kommer tro att jag var pårökt när jag skrev detta, om jag läser detta om ett tag, den är hög. Och känslan av att det ändå ska skrivas ned för att publiceras om en stund, den är stark.

Fast ju nu fick jag ett text från Rockstjärnan och kommer därmed att springa från iPaden, denna terapeutiska text och hotellrummet en stund, tydligen så ska vi till Götgatan för en matbit. Så jag låter denna texten vila och sedan kommer jag fortsätta där jag är nu. Frågan är om jag kommer ha berättat för Rockstjärnan när jag kommer tillbaka till denna texten om en stund...

Nu är jag tillbaka... Det tog två dagar... Såg fram emot dygnet efter att ovan skrev och glömde helt enkelt av att fortsätta skriva. Jag sa till Rockstjärnan hur läget var och fick raka kloka och omtänksamma råd tillbaka. Och jag tog med mig dem till den viktiga dagen och dygnet.

Och nu är denna texten slut.

Ska bli spännande att läsa den i sin helhet om ett tag eller en tid.

27 januari 2013

Blandningen och variationen

Finns inget viktigare... Jag har behov av blandningen och variation... I, med och av allt...

Hänt förut...

Har det hänt förut, har det inte hänt förut... Hur fan ska jag veta det...? Vem vet det...?

Ovan var allt jag skrev som inlägg för dagen... Och efter en afton med Rockstjärnan, inklusive det goda hårdmjuka rådet "prove it to me", så har jag en bra sanning att ta med mig. Och precis på det snurriga temat ovan. TACK!