07 maj 2011

Om du hade ditt egna bolag

Tänk dig in i denna situationen. Du måste starta ett eget bolag. Du måste driva det resten av ditt liv och du behöver det för att kunna göra minst det du gör idag. Du ska starta från noll. Du ska använda din fulla potential och dina styrkor som person.


Vad kommer bolaget göra?

N.K.N.F.H - FÅGELMÄNNEN

Jag vet att jag promotat den förut och jag vet att den är värd att vara uppe här många gånger. Fantastiska Fågelmännens N.K.N.F.H.

06 maj 2011

Inte konstigt alls


Jag förstår att du är trött på morgonen…
Och det är inte konstigt alls att du är trött och tycker att du inte är en morgonmänniska… Du har ju repeterat den tröttheten och rollen varje dag i hela ditt liv.


05 maj 2011

Saker och ting som inte berör

Liverpool F.C.
Beatles
Politiker 
Religion

Dessa saker och ting har en sak gemensamt, de är förlegade och över kullen...

04 maj 2011

Förslag på saker att prata om

Jag tror att det är bra om vi tipsar varandra om ämnen och saker att prata om... Jag bara spånar fram lite grejer in the box. 


Väder, Kommande deltagare i "Så mycket bättre", Hockey-VM, Jämföra vädret med denna tiden förra året, Undra hur länge sedan det var minusgrader och snö på backen, Grillning samt SJ's dålighet.


Du bestämmer givetvis själv i vilken ordning och fördelningen över dagen och till vem, men detta är verkligen bra och kul ämnen som kommer göra att du känns helt rätt.


Har du fler in the box tips?

The Cranberries - Zombie

Så fantastiskt bra fortfarande. Lite nervös klickade jag fram den på You Tube och oroligt tryckte jag på play... den är enormt stark fortfarande. The Cranberries och Zombie... 

03 maj 2011

Dagens Statusförslag till Facebook

Slänger in tips på statusar för Facebook eller annat när du inte har något spännande att berätta och behöver inspiration. Här kommer en: 
"Hur kan jag ha så mycket energi och hur mycket kraft som helst till jobb i veckorna, och så när jag kommer hem till familjen så är all kraft borta?"


Ps. Jag har stulit den i princip rakt av från en vän. Och jag hoppas att ingen tar illa vid sig eller tror att jag hånar. Kan dock vara på sin plats att besvara sina egna frågor innan man ställer dem till oss andra ibland. Detta sagt utan någon som helst koppling till ovan tips och citat förstås... Lycka till!

Fat boy - Last Train Home

02 maj 2011

Hur blir det med att få dem på flyget?

Har skrivit tidigare om att den mätbara nyttan med att vi har ett Kungahus behöver skärpas... Känner dock inte att det händer riktigt. Börjar lura på om de som bestämmer inte läser denna bloggen... Har förklarat att det för min del är givet att vi skall ha ett kungahus förutsatt att de gör mätbar nytta och att de fokuserar på näringslivet och exportländer vi finns i eller vill in i.


Om barnen och deras respektive sätter sig med föräldrarna på flyg tillsammans med företagen som satsar internationellt så tycker jag att det är ok att får behålla sitt Konungarike (de är anställda av oss) och om det gör det fler dagar än de är i riket så har de min respekt och mitt stöd.

Robbie Robertson - Somewhere down The Crazy River

Var lite rädd när jag skulle söka denna på You Tube. Rädd att den blivit för gammal och för dålig. Puh, den håller om än nätt och jämt, om man inte kollar för mycket på videon.
Kolla in Robbie Robertson på Wiki här och hans officiella här.
Han finns även på YT, FB och Twitter.

01 maj 2011

Patrik Sjöberg - Hopp i vallgrav

Stod med en kollega för några dagar sedan och tog en kaffe. Vi började prata om det som Patrik Sjöberg gått ut och berättat. Vi landade snart i att min kollega inte mindes eller hade varit med om Patriks glansdagar. Jag berättade lite om hur vi uppfattade honom då, för han har faktiskt gjort annat än varit med i såpor, talkshows och så kallade underhållningsprogram. Då sa min kollega att han undrade om Partrik Sjöberg hatat Sverige och varför... Jag blev lite frågande men det visade sig att detta klippet ur Varan-TV var det starkaste historiska minnet som min kollaga hade av Sjöberg... Patrick Sjöberg uttrycker sin åsikt över att Malmö och Göteborg ska byta plats.

Svenne Viking - När är undantaget?
Jag pratade med en ikon bland hockeyintresserade i Little Village. Han har slutat spela.

Jag frågade honom en enda sak runt Svenne Viking när han berättat att han varit där och tittat och det var:

Är det tjatigt med alla press runt laget när det inte går som alla tänkt sig?

Han svarade: "Hur mycket pengar de än spenderar, har, slösar eller tjänar så är undantaget när de vann ett par gånger inte det de presterar nu. Att det går halvdåligt eller ok, Det är standard."

Om han har rätt så är det ett bra beslut att ta in yngre och mer trogna spelare som kommer prestera som sämst som de dyrare globetrotters de har lutat sig emot, år efter år. Och det är bra de inte tar samma beslut som det gråvita och populistiska fotbollslaget som tror att det är samma som för snart trettio år sedan. Fast varför de kallar sig Indianer, det vette fasen...