08 oktober 2011

Just nu...

Just nu i stolen utanför W19 + Guapa i Little Village...

Gamla boots från Fiorentini + Baker och byxor från Dondup.

Väskor från Delle Cose

Du vet hur kul det är med väskor... Detta är inga väskor, detta är Delle Cose.

07 oktober 2011

Citat Sex and The City“Think about it. If you are single, after graduation there isn’t one occasion where people celebrate you … Hallmark doesn’t make a “congratulations, you didn’t marry the wrong guy” card. And where’s the flatware for going on vacation alone?"

Carrie Bradshaw

Jenni Porkka

Jag gillar, som du vet, fotografer. En av de som jag gillar skarpt är Jenni Porkka. Träffade henne för några år sidan och följer fortfarande hennes framsteg.


Har inte bett henne om lov att få lägga upp nedan bilder, hoppas att det är ok för henne. Och gillar du dem så klicka på länken här, kontakta henne och boka henne.


För min del är det ofattbart att hon fortfarande jobbar och bor i Sverige, jag har alltid varit säker på att hon skulle hamna i Milano eller New York.


Förmodligen blir det så någon gång...


06 oktober 2011

SAS är kass

Jag kan helt enkelt inte erinra om jag tidigare skrivit ramsan SAS är kass, har jag det?


Att jag skrivit inlägg gällande SAS är jag övertygad och säker på... Men ramsan SAS är kass... Tror inte det.


De förtjänar den ramsan från mig för långt, troget och stadigt underpresterande samt ett totalt ointresse av att ha mig som kund i centrum.


Och om de har skaffat sig monitorering av bliggar samt en organisation som bedömmer om de ska svara... Kanske har de lärt av Telia... Även då har jag och SAS ett kommunikationsproblem. Jag vill att de ska intressera sig för mig... Och de vill att jag ska förstå hur det är att driva ett statsägt och gammaldags flygbolag...

Går helt enkelt inte ihop. Jag avrundar med ytterligare ett SAS är kass! Det är lika kul att skriva som att det är sorgligt att ha med dem att göra!

Ska de vara med i TV?

Förstår att även människor med grava alkoholproblem måste tjäna pengar. Fast jag tycker att det känns sådär att Vinfyllot och Elektroniksäljaren finns med på de allra bästa sändningstider. Och att anledningen att de finns med är för att folk gillar att driva med dem eller skratta år dem, det uppskattar jag inte alls.


Finns många i förnekelse som inte borde skratta men det är ändå så att de sitter där med ganska dåliga exempel för andra.


Att den ena dessutom sitter som missbrukare och får betalt för att bättra på sitt missbruk känns än värre.


Fixa något annat åt dem båda...

05 oktober 2011

Nya kavajer från Alice San Diego

Ledsen för den dåliga bildkvaliteten... fast det är enda chansen för dig att hitta något dåligt med något från Alice San Diego...
Jag har aldrig haft kavajer som så uppenbart har gett kommentarer och respons från vem man än träffar och möter.


Började handla Alice grejer förra säsongen, när W19 började ta in dem. Och de har den goda smaken att ta in en i varje storlek i varje färg och sedan är det finito.


Någon gång i framtiden kommer säkert Alice San Diego att skaffa en vettig online närvaro, detta är vad du får hålla till godo med nu på Facebook respektive här

04 oktober 2011

Anthony Peto

Hattar är viktigt och för alltid ballt.
Om du har kollen eller mod att använda dem spelar nada roll.
Fler schyssta hattar från Anthony Peto hittar du här.

03 oktober 2011

Skönt att ta på varmt plagg ytterst

Har du börjat hänga på dig fler plagg än? Har du använt handskar än? Har du scarf och halsduk eller bara scarf än så länge?

Du ska alltid ha putsduk med dig

Det finns alltid minst en anledning att ha putsduk med dig. För glasögonen, solbrillorna, datorn, iPhonen, skärmar, iPad och alla andra grejer du har som har.


Om du vill vara på tårna och omtänksam har du alltid med dig en extra för att putsa hennes eller någon annans. Eller varför inte alltid ge bort en av ren omtanke.


See?

02 oktober 2011

Himlen vid havet

Så här fint kan jag bara finna livet på en enda plats på jorden, och den platsen är Paradiset.


Sommar, vinter, höst och vår. Så kallat fint eller dåligt väder. Det spelar ingen roll. Paradiset ger lugn och eftertanke.


Kanske kan det vara så att detta är den enda plats jag kommer ha kvar livet ut som en helig plats. Kanske är det naivt att tro det, fast jag är ganska säker på att det kommer bli eller vara så. Kanske får jag som jag vill och brukar, det vill säga får rätt.