24 mars 2012

Jolin har bytt plats

En av mina absoluta favoriter, Jolin, har bytt plats. Gå hit och njut om du har bra smak! Om du har något annat än bra smak så kan du gå någon annanstans! 

23 mars 2012

Engelska

There's 
"hell" in hello,
"good" in goodbye,
"lie" in believe,
"over" in lover,
"end" in friend,
"ex" in "next",
and "if" in life.

22 mars 2012

Just nu i Little Village

Jag har just skaffat nya kängor från Delle CoseW19+Guapa, Fucking fabulous! 


Det är som att ha hittat Benny Guldfots klassiska skor, doftar skinn och är som en förlängning av min fantastiska själ att glida ned i. 

Tropicana's Antioxidant

Det finns dagar, veckor och månader då jag slarvar lite med matintaget och då själva grunden för kraft och produktivitet är att det dricks kaffe och snusas. Värdelöst, jag vet, men så blir det ibland. 


För några år sedan hjälpte Stylisten mig att hitta en vän i hungern. Hon visade med all tydlighet att det går att leva på juice, knäckebröd, kaffe och cigaretter. Eftersom hon är en av min själs fränder så tog jag juicetipset på allvar. Och att det bara blev juicen beror på att jag redan snusar, bäljar kaffe och käkar knäcke. Juicen hon gav mig en jungfrusil av var Tropicana's Antioxidant. Den är en beroendeframkallande dryck som löser alla näringar en person behöver ha i sig ett par liter om dagen av. Tro mig, det känns i alla fall så. Går många liter per vecka sedan dess, i snitt sju. 


Jag har tidigare skrivit en hyllning till juicen här, så den kan du läsa om du har lust. Påminner om denna hyllning om du inte orkar klicka på länken. 

20 mars 2012

Officiell ursäkt till Taxi Göteborg

Nu har jag varit på lärorik resa med Taxi Göteborg. Jag skulle åka med ett tåg 05.54 och satt och jobbade sent imorse. Därmed vaknade jag lite sent och beslöt mig för att ringa taxi för att hinna till tåget.


När jag hoppade in i taxin och sa att det bara var en kort tur till centralstationen så fick jag lära mig en hel del. Föraren fick mig att förstå att föraren lika gärna kunde stannat i sängen om alla ska hålla på och åka så korta resor hela morgonen. Och nu vet jag hur djäkligt det är när en beställd taxi blir en "no show" och dessutom gillade föraren inte centralen heller, det var tydligen svårt att köra där. Fick även reda på ovan tre fyra gånger under den tydligen alldeles för korta resan. Med skam betalade jag mina dryga hundra kronor med mitt kort och lovade bot och bättring.


Så jag ber härmed taxikåren och Taxi Göteborg om ursäkt! Det ska aldrig ske igen!

Vad är Linkedin?

Detta är en god vän till mig och jag misstänker att du redan är med och att du har järnkoll. Men goda vänner promotar jag alltid. KAnske dyker det in någon här som inte är med. Men om du är engelsktalande och agerar i "västvärlden" så är det här du ska vara med.

19 mars 2012

Follow your dreams. by Mariishka
Follow your dreams.

Empire Avenue

Hi Friends! Maybee you have time to test an interesting new "game", yet another actor/brand (a fun twist on Klout) built on expanding , engaging and evaluating your online presence.
Empire Avenue is "powered" by the "Social Stock Market", where you use virtual currency to expand your online audience. Participants can share in your success as they earn valuable currency through your online activity and engagement. Try it out here


18 mars 2012

Perspektiv...

Det har pratats mer än ett dygn om fotbollsspelaren från Bolton som segnade ned under match igår i England. Och jag vet inte vad jag ska tycka. Självklart hoppas jag att spelaren Muamba ska eller kommer klara sig, fast jag undrar samtidigt innerligt över hur våra perspektiv på saker ser ut. Jag har haft flera nära mig som gått bort och världen är fylld av död och ondska men när en fotbollsspelare segnar ned så ska det ägnas mycket kraft och utrymme till det.


Kommer det leda till något som gör skillnad? Vad kommer, skall eller borde hända och ske?

Drunk on a Train by Somethingnewsomethingblue


Aston Martin DB4 GT

Om livet gick att leva genom ett svartvitt filter så hade vackra bilar som denna blivit än vackrare... Även om just denna bilden därmed faktiskt ser till att livet blir ännu vackrare.

Abby Brothers by Michael Donovan for Smug MagazineAbby Brothers by Michael Donovan for Smug Magazine | Highsnobiety.com