11 januari 2014

En hand


En vilsam dagDet har varit en annan typ av dag idag. Det har varit en sådan där dag som jag tidigare hade behov av och som jag hade som vana att ofta använda lördagarna till.

Min fina C åkte till Cph arla morgonstund då mörkret hängde över Little Village. Jag hade absolut ingen agenda eller plan för denna lördagen alls. Inget bestämt med någon. Och det fanns en ambition att hinna blogga lite och att hinna jobba desto mer.

Så när jag slutat att bläddra tankefritt i pappersversionen av den lokala dagsblaskan så blev det en del surfande och massor av tid på utforskning av medium.com, den släpptes för två månader sedan men jag hade inte hunnit fokusera på den. Jag gick med så sent som vid midnatt igår och det var skönt att dyka ned i den, lära mig den och se till att få en solklar uppfattning om att magkänslan hade rätt. Oj vad jag gillar Medium.

Reste mig upp och tog långfrukost till Nyhetsmorgon. Paralellt med frukosten dök det upp lite olika meddelanden som slutade med att flera aktiviteter bokades. Efter den långa frukosten och skön dusch åkte rätt rustning för dagen på och sedan hämtade Finansmannen mig vid 10-tiden.

Med Finansmannen blev det en tre fyra timmar med java och Earl Grey på Franska och en total genomgång med jobbfokus. Vi fick även sällskap av Modellen en timme innan hon rusade iväg och skulle köpa tavelramar till nya fina bilder som skulle upp.

Sedan blev det en lång stund på W19+Guapa innan det var dags för samtal med Strumpan för att diskutera saker som är viktiga just nu och framåt.

Fikaduskussionerna för dagen avslutades med en kul träff med Konceptmannen på Da Matteo och givande diskussioner igen. Konceptmannen ska återkomma. Efter detta tog jag mig hemåt och bestämde att detta skulle bli en extremt lugn kväll och tankarna gick till att jag förmodades vara hungrig... Precis då ringde luren och det var Stylisten som gav order om att jag skulle inställa mig på liten restaurang för intag av bättre burgare på The Meat Market. Det blev en stund med fyra sjundedelar av Familjen Fabulous och tre andra kul prickar. Efter rörligt samtal om onlines inverkan på människor generellt så kramades det lite och promendstegen gick livligt hem med täta nedslag och hög frekvens.

Sitter nu i ett härligt och avslappnat kreativt mood i soffan vår och känner att jag är en riktigt tursam djävel. Jag har det så enormt bra och lever definitivt helt annorlunda mot tidigare, samtidigt som denna typen av dagar fortfarande är ett behov och kraftskapande hos mig. Nu ska jag ta resten av kvällen med mig och mina tankar, med tv:n och iPaden och tankarna de många och fina.

Blogga kommer jag hinna. Medium, Twitter, LinkedIn och Instagram kommer jmatas igenom. Jobbet kommer ske imorgon bitti... Sa känns det nu, men framförallt så känns det som att hela själen skriker... "Yeah!... Damn it´s good to be me!"


PS. Och så saknar jag en viss person något så in i helsefyr, fast det tänker jag inte erkänna officiellt.

10 januari 2014

Ett av mina erbjudanden

Enligt Wikipedia så betyder sarkasm detta:

En sarkasm är ett yttrande där något sägs på ett skenbart humoristiskt sätt med ett överdrivet, sarkastiskt tonfall med avsikt att håna den eller det man syftar på. Sarkasmens sakinnehåll är ofta en stark överdrift och till att förlöjliga. I Nationalencyklopedin definieras sarkasm som ett "yttrande som innehåller skarpt ironisk ellerhånfull kritik"man kan också tala om sarkasm som sarkastisk kritik i en mer allmän bemärkelse; sarkasm är då en extra bitsk och/eller nedvärderande form av ironi.

Sarkasm är en del av mitt erbjudande.

09 januari 2014

Fyller år idag

Som en service till mina vänner och följare på Instagram så la jag upp denna bilden idag. Detta för att de skulle få stöd för minnet och därmed kunna gratulera mig. Många var enormt tacksamma för detta.

Jag använde den även på dygnets sista timme för att alla på Facebook skulle kunna att de fick ett tack samt att de som missat att gratulera skulle få en påminnelse. Väldigt uppskattat.

06 januari 2014

Fjärilar i magen

Alla texter och kloka ord och råd säger att det ska minska över tid, den där känslan som kallas en massa saker.

Kanske är det inte en känsla.

Kanske kan vi styra över den.

Inte vet jag, jag vet bara att nedan är ett faktum.

05 januari 2014

Ett påstående och ett faktum

Vi kan alla försöka så mycket vi kan.

Vi kan styla oss, operera om oss, ta coaching, lära oss av erfarenheter, läsa på, ta råd, ta till oss av tips, handla kläder, bättra stilen…

Vi kommer aldrig bli lika coola som David Bowie.