10 mars 2012

In between the lines by David Horowitz

Just nu i Little Village

Vet att den kommer lite sent idag. Dondup och Fiorentini+Baker på samt en espresso. För att vara lite unik så har jag satt mig utnför W19+Guapa i vintervårssolljuset.

Leica D-Lux 5

Jag scrollade runt på The Fancy och hittade lite kärlek i en bild, en bild på 
Leica D-Lux 5Love

Det finns alltid bilder som svischar förbi när jag använder online till det bästa jag vet... Du vet när du utgår från något och sedan bara hamnar vidare i onlinevärlden... Den här svischade förbi på Pinterest för några dagar sedan och jag langar givetvis upp den...

09 mars 2012

iPhone 4 Gameboy Case


Bra avslutning

Det finns få saker i livet som slår en riktigt god och bra middag i rätt miljö med rätt människor. För mig är, som jag skrivit massor av gånger tidigare, hela upplevelsen väsentlig. Allt ska stämma när jag väl sitter där, det ska vara så som jag vill ha det. Och det helt avgörande är alltid sällskapet och efterrätten. Och Sällskapet kan jag nästan alltid välja helt själv. Så är det även med efterrätten. Jag kan välja själv, fast hur den är tillagad avgör jag sällan.

Linde Werdelin Oktopus II Double Date | Hypebeast


08 mars 2012

Dollar Shave Club - Our Blades Are F***ing Great

Google Translate

Detta satt i backspegeln på bilen en kompis till mig hyrde i U.S. från Hertz. Fantastiskt, allt går att skapa via Google Translate! en vacker dag kommer det att gå att använda även för de riktigt små språken, men grymt kul är denna variant. Tack Designkungen, för bilden och den goda storyn!

07 mars 2012

Perceptionisten svarar

Jag passerade min vän Perceptionisten idag och slängde ur mig... "Var kommer uttrycket Det var bättre förr" ifrån?" Blixtsnabbt svarade min gode vän Perceptionisten "Det är inget uttryck, det är ett faktum" och vandrade vidare...


Han är vass den gamle japanen!

SCINTILLATION by Xavier Chassaing

The Pretty Things-Rosalyn

Detta är pure världsklass, helt fantastiskt bra. Och du vet vilken den första plattan jag köpte var. Där va denna låten ett av huvudnumren...

06 mars 2012

Urwerk UR-202

Guardian open journalism: Three Little Pigs advert

Bankscenen i Heat

Tyvärr är tydligen filmen Heat och många andra actionfilmer favoritfilmer bland många kriminella och brottslingar. Jag kan inte ta hänsyn till det, jag gillar verkligen hela filmen Heat och speciellt scenen vid bankrånet. Det är laddat, fantastisk bild och ett helt enormt bra ljud. 


Jag skulle vilja att det handlade om något helt annat än rån och skjutande men det är en fantastisk filmscen. 


Dirty Harry - Do you feel lucky punk

Den kom 1971 och den är med lätthet den filmscen som jag sett flest gånger... Och den berör än idag.

04 mars 2012

The Cure - Just Like Heaven

Emmanuelle Seigner

Kikade på den gamla filmen Frantic idag och insåg att det är en extremt och grymt gammal film som det var djäkligt länge sedan jag såg första gången. Dessutom påmindes jag om hur ernormt cool Emmanuelle Seigner var på den tiden och i den filmen. Mig veterligen har jag aldrig sett henne i någon annan film, efter Frantic. Efter en koll på iMDB och Wikipedia så mindes jag att hon sedan länge är Fru Roman Polanski, han kanske har behållit henne för sig själv och inte vill visa upp henne... Och jag såg att hon varit med i några filmer sedan Frantic men ingen av de filmerna minns jag att jag har sett.
Hon var modell från början som blev skådis och jag undrar om hon kanske testat en sångkarriär också, det brukar de ju göra. Nåväl, cool i Frantic var hon i alla fall.