06 juli 2013

After Beach Band

Vi var i Tylösand på After Beach förra söndagen och skulle kolla på ett band på Solgården.

Vi gick dit för att slappa lite mitt i höstsommaren och hade inga förväntningar alls.

Det var många tankar som snurrade genom skallen när vi över ett glas bubbel inomhus lyssnade till ett band som vi förmodade hade flyttat in till Leifs Lounge p.g.a. det något ostadiga vädret som höstsommaren erbjöd för dagen.

En av tankarna gällde bandet som verkade duktiga och som att de gjort detta flera än oräkneliga gånger på alla möjliga platser runt i det Avlånga Landet. Kan nog ha varit såväl sol- som vinterställen. Vad de gör på hösten och våren det vette fasiken!

En annan tanke var de två "damerna" i femtioårsåldern som tycktes känna alla i bandet och som med fårade ansikten, trötta och berusade kroppar tycktes tycka ett den mest fantastiska tiden på året nu var i sin första fas. Det kändes som att de två hade varit i Tylösand de senaste 35 åren utan att minnas eller missa en endaste sommarkväll eller aktivitet.

Den tredje var att det är viktigt att komma nära dessa situationerna med allt vad det innebär av enkelhet och tragik.

Vi kommer gå dit fler gånger i sommar, förhoppningsvis utomhus och med en något mer blandad publik än vad denna söndag erbjöd.

05 juli 2013

Morgon i Little Village

Imorse vaknade jag med till denna vackra vy, hoppade upp ur den varma sängen och sköt denna bild. Kunde bara ta chansen att ta den för att kunna disribuera den till er alla. 
Så här vackert kan det vara även i den gamla industribyn, tro det eller ej. En stund senare var det en alldeles vanlig dag och himmel igen.

A daily Bowie

För mina frekventa följare LMS och Rockstjärnan så vet jag att få saker glädjer dem så enormt mycket som dessa bilder på David Bowie. Delvis därför jag lägger upp dem så frekvent. Och ni vet att jag gör allt för mina läsare, följare och besökare. Och då menar jag ALLT!

04 juli 2013

"Waterboys i Barcelona


När vi vandrade runt och hade sköna dagar i Barcelona så var intrycken många och känslan ständig. En förmiddag smög vi runt och fick plötsligt höra vacker musik mellan husväggarna. Vi satte oss på en trappa och lyssnade på vacker musik från herrarna på bilden. Till min stora glädje så var det som om Waterboys hade gjort reunion. Samma känsla.

Vi bestämde oss för att det var ett bra tema för stunden att följa bandet en stund och så gjorde vi. Det var lätt att få kontakt med dem eftersom de snabbt märkte att vi välvilligt betalade dem, till skillnad mot många andra som säkert var betydligt mer vana vid deras närvaro på de vackra små torgen. 

Tack till vårt alldeles egna "Waterboys" i Barcelona, see you soon!

03 juli 2013

Kvinnor passar i...

Saker som historiskt har varit eller kallats för manliga passar riktiga kvinnor. Riktiga kvinnor blir än mer feminina med en något större klocka, en kostym, jeans med t-shirt och så vidare.

Skriver detta för att jag vill att du fattar det!

02 juli 2013

Rökning is da shit

Det finns inget i hela världen som är mer inne än att röka just nu. Just nu är det hetast av de heta trenderna i världen. Hade det inte varit så många konsekvenser av rökning så hade jag rökt som en borstbindare. Det är verkligen snyggt.

30 juni 2013

Så sant

Och dessa få är de som måste peppa alla andra att vara ambitiösa, prestigelösa, öka och orka... Annars får den gamla världen det jobbigt...