04 april 2009

RaRe för honom!

MrRaRe lägger upp ett litet tips på kläder och annat då och då. Ibland för dam och ibland för herr. Här är ett för honom!

Bra människor

Påminner mig själv så ofta jag kan om att jag har det bra. Kanske fantastikt bra. Jag har förmånen att få ägna i princip all min vakna tid med en massa bra människor.
Idag är en sådan dag då jag verkligen nöter in det innan jag slocknar. Hela denna veckan har jag varit omgiven eller omringad av bra personer och därmed massor av bra karma. Kvällen har ägnats åt att käka middag med en sådan helt fantastiskt bra person.
Vi kan välja vilka vi umgås med. Vi gör det. Vi skall komma ihåg att berätta för de bra och viktiga vi umgås med att de är just bra.
Jag kommer nöta in det ikväll tills jag slocknat. Det första jag kommer tänka när jag vaknar imorgon är att jag är omgiven med fantastiskt bra människor.

03 april 2009

118100 Om konjunkturen

Om du textar 118100 och frågar om vad de tror om lågkonjunkturen så får du svaret "Det är en sund konjunktur!" Vad menar de?

02 april 2009

Hotell Clarion Sign

Har bott på Hotell Clarion Sign på Norra Bantorget i Stockholm några gånger och tycker att de kan vara värda några rader. Mest har jag bott där privat. Ett ganska nytt och mycket fräscht hotell med bra mat och bra ordning. Dessutom ett hotell som har ordning på CRM-en och faktiskt ger en känsla av att de kommer ihåg att jag har bott där förut. Kan ej priser och annat men kan ändå lova att det är prisvärt. Tro mig. Jag har bott mer än "några" hotellnätter på hotell av varierande standard i olika länder.


Testa det och kolla in Clarion Sign här

01 april 2009

Spotify

Vad skall man säga? Jag säger att iTunes är sådär. Jag tycker att köpa skivor kan vara mysigt. Men jag vet att Spotify gör världen än mer fantastisk. Om du ej har skaffat lösen än, gör det! www.spotify.com