25 augusti 2012

Det blev en vit Momo

Jag går i funderingar på om det ska bli en vespa... Eftersom jag aldrig kommer till beslut om vilken jag ska ha så blev det att jag började med att skaffa en snygg hjälm, och när nu W19+Guapa skaffat Momo, så fick det bli en Momo idag.

Nu är det bara att hitta en vespabutik och fråga vilka vespor som matchar denna hjälmen...

Just nu i Little Village

Your daily Bowie!

Mina nya glasögonbågar

Jag får alltid alla möjliga reaktioner i kroppen när jag köper nya grejer. I tisdags hade W19 +Guapa fått in nya bågar, Geniune Horn's. Och de hade skaffat och fått in både vanliga bågar och solbrillor. Reaktionen när jag tog i dem var att händerna började skaka. Här är ett av paren. Kommer fler under dagen... Vill du skaka med mig?

Det passar inte dig...!

"Det passar inte dig att vara en sådan som snusar..." "Även om det är rätt ball att du fortfarande kör Prismaster..." 

Det får jag höra då och då. 

Mitt svar är att det passar mig alldeles utmärkt, även om jag kan förstå att du inte får ihop bilden.  

24 augusti 2012

Var tydligare!

Det blir bra när du nyanserar och klär in, så länge du är tydlig med vad du vill säga. Så länge du framför det du vill ha framfört. Och verifierar att det är vad som uppfattats.

Generellt, var tydlig! Specifikt, verifiera!

Your daily Bowie

Jag vill ändå vara med och mata lite Bowie jag också... Alla gör ju det nu..

23 augusti 2012

Dömer du av det yttre?

Dömer du av det yttre?
Jag ligger i träning för att utvecklas på just denna punkt. Jag är fullt medveten att jag bedömer på det yttre när jag möter någon eller några. Jag "fackar in" personer mer än vad jag från och med nu vill. Jag vill bli mycket mer nyfiken och intresserad av vem någon är. Ungefär som när jag åker taxi och fullständigt pumpar varenda förare.  

Jag ska se till att detta går bra och att jag därmed lär mig än mer om människa för männsika och därmed av världen. Lycka till? Nej, det behövs inte. Jag har tagit beslutet, häng på!!!


Your Daily Bowie - Ett galleri


22 augusti 2012

They were and they are

Första gången jag hörde Sex Pistols var väldigt väldigt länge sedan... Och jag hade då absolut inte ens kunnat gissa att det skulle vara en platta som snurrade så ofta i min skalle och gav mig kraft fortfarande år 2012... Men det gör den, och nu blir det förmodligen så att den kommer att de kraft livet ut... Debutplattan, Never Mind the Bollocks Here's the Sex Pistols, är en av världens bästa plattor någonsin! 

Ett liv efter detta

Satt och åt middag med en vän på Hotel Dorsia i Little Village för ett tag sedan. 

Vi konstaterade att det är fantastiskt att få trampa runt på denna jord under ett gäng år. 

Vi konstaterade att vi var överens om att det är grymt ointressant vad som hände innan vi kom hit och efter vi tar sista andetaget. 

Varför vi sedan känner till folk som använder de åren och mest är bittra och målar andra bilder än de egentliga, det konstaterade vi bara att det var deras problem.

Hotel Dorsia då? Tar vi en annan gång, inget som är bråttom.

20 augusti 2012

Vacker skymning!som föskönar eller leka brott?

Vissa väljer att ta bort så kallade skönhetsfläckar, andra att pumpa bysten eller suga väck ett överflöd i någon form. Jag skiter i vilket, jag gillar att se skillnad på människor och att många eller alla ser olika ut. Och jag gillar vare sig katter eller hundar, katten Milton undantaget. 

Det om det. Jag storgillar däremot att städer utanför Sverige är så noga med att se till att byggnader är vackra medan de förskönas, putsas eller renoveras. Det gör att kameror åker upp, nyfikenheten och attraktionen i en stad ökar. Det finns bara positivt med det. I Avlånga Landet hängs det upp fulla skynken med textbaserad reklam, som har som enda uppgift att skymma så att ingen ser inbrotten som sker strukturerat i ett samarbete mellan ställningsbyggare och ligor.

Just Nu i Den Enda Stora Staden

Under ett snabbt javabreak...

19 augusti 2012

The Dedicated - Att vara hängiven

Vad ger det där stora extra?

Det kommer ju en massa förmanande frågor här på bloggen och idag bygger inlägget på en sådan fråga. 

Vad ger det där stora extra? Vad är det du gör som ger dig det där stora extra och som är till nytta för andra? 

Och kom nu med ett svar som stämmer och som gör dig lite glad i magen. Din uppgift är att leta de där sakerna som verkligen ger den känslan. Och jag pratar inte om något som har sprit eller alkohol inblandat i det hela. 

Jag pratar om kickarna som gör nytta och som ger. Nå, vad ger det där extra?