26 januari 2013

Vacker morgon i Den Stora Staden

Så här såg det ut när jag drog ifrån gardinerna på hotellet imorse. Den Stora Staden lystes upp vid kyrkan och horisoten av detta klot.

Jag som aldrig brukar bry mig, insåg att detta skulle bli en bra dag. Och det blev det, kanske... Bara tvekar på en enda sak... Och den får jag återkomma om... För om detta hade varit för ett tag sedan så hade jag tyckt att detta var en kanondag... Fast alla dagar styrs av en enda sak just nu, en viktig sak...

Allt kommer...

Har haft ett dygn med LMS i Den Stora Staden, denna gången helt utan Rockstjärnan. Rockstjärnan var helt enkelt upptagen, han hade andra åtaganden.

Ett dygn som bestod av lite promenad, lite mat, java i massor och en del mer promenerande och så blev det för ståss en del handlat... Böcker, tangentbordet till iPaden som invigs med denna texten, en tavla, fotoböcker och en ny Geneva-högtalare. Geneva-högtalaren handlades in på Pause, som var en ny upplevelse för mig. Grymt trevliga ägare och personal, de var både lättsamma och kunniga. En av dem såg ut som killen som var med i filmen och spelade Bröllopsfotografen, snabbt konstaterat av LMS. Och dessutom sprang vi iväg och lyssnade på J, som alltid berättar allt på en gång samtidigt som hon har järnkoll på detaljer. Jag skulle inte vilja vara J, inte orka med henne i längden, men hon är fantastisk. LMS och jag hade samma uppfattning om J.

Det är precis sådana här dygn då kanske LMS, eller i andra fall andra, kanske inte förstår hur viktiga denna typ av dygn är för mig. Jag är helt beroende av dessa tanke- och umgängesdygn och lever länge på dem. De gör att jag utvecklas. Jag hör allt i form av personlig feedback och annat och efter ett sådant här dygn så blir allt fullständigt torrtumlat. Både det som har med min egen person, omvärlden och den andra personen att göra. Och när jag skriver denna texten så sitter jag och vränger in och ut på allt som har sagt, och det gör jag alltid oavsett vad det är som sagts. Det är såväl en medveten vana som ett behov drivet av lusten till utveckling baserad på ifrågasättande.

Detta dygn gav precis den typ av rakhet och tankar från LMS som var det jag hade behov av och behövde höra. Kan ibland tänka att LMS tror att jag inte hör eller noterar, men speciellt några tankar tas med från denna gången. Tankar som han uttalade den första kvällen efter att vi lämnat de andra då han och jag fick sitta själva och småsnacka.

Tack LMS, du är mycket viktigare än du förstår och tror, jag lyssnar inte på så många, du är en av de jag tar till mig av. Och jag hade meddelat dig i förväg att jag behövde prata av mig. Tack!

Nu återgår jag till torrtumlandet. Det kommer komma ut bättre och torrare tankar efteråt.

Finns det orginal?Your Daily Bowie25 januari 2013

Rött

Någon frågade om "Red is my colour". Jag har inte en aning, men jag gillar bilderna. Det blev mitt svar på brittiska...24 januari 2013

Mina klockor är vackra...

Och en enormt väsentlig del av hur dagen kommer kännas...

Idag kommer det vara och bli en bra dag...

A Daily Bowie...

De kommer ibland, de hör bilderna med det finaste av teman...

23 januari 2013

Längtan...

Jag är ovan vid längtan efter saker som är på avstånd

Jag är van vid att få det jag vill, här och nu

Och som jag längtar... Efter Paris och en varelse.

Paris kom jag nyss från, måste dit snart igen

Människan träffar jag snart och kommer snart längta igen...

I'd better just get used to it...!

Lenny tar sig tid...

Lenny tar sig alltid tid för sina fans... Så även i Det Stora Landet...

Dubbel lycka...

När två tycker att det känns bra så kanske de känner sig som de på bilden... Men vad fan vet jag...

22 januari 2013

Paris

Vi börjar hitta varandra Paris och jag... Det kommer bli fler turer dit med olika typ av sällskap. För med olika typ av sällskap så blir Paris olika städer att besöka. Många av sakerna och ställena går att besöka med vem som helst, fast upplevelserna blir extremt olika.

Förra gången ar jag där med Min Lilla och denna gången var det en mix med Musketörerna, and randiga och bland annat L.

Och det fanns så enormt många stunder som jag verkligen ska försöka se till att hitta in i igen, kanske ska prova att stänga ögonen och krypa in i några av känslorna...

Denna gången innehöll det mesta av de sakerna jag hade kunnat önska mig i förväg.

Det blir fler gånger...!

20 januari 2013

Ofrivillig paus

Jag ber dig om ursäkt för att det blivit strul med mitt utlovade "minst ett inlägg om dagen"... Jag kan inte skylla på något... Jag har helt enkelt prioriterat annat... Har varit så på sistone... Jag har brutit lite mönster, gillar det och fortsätter... Ska förklara varför någon gång, men inte just nu....

Nåväl, på tisdag kväll kommer jag uppdatera bakåt och se till att det finns nya inlägg några dagar framåt, samt fylla i de två dagarnas luckor här...

Ledsen för din skull, att du missat en del av dina dagliga vanor... Glad för min korrekta prioritering! Har helt enkelt annat för mig och hade inte lust att använda den som Instagram, som du borde följa, då med mitt oriktiga namn med underscore mellan för- och efternamn.