11 december 2010

Scarlett Johansson


Personligen har jag svårt för att tycka någon ser bra ut utan att känna den. Fast jag vågar uttala mig om att Scarlett Johansson kan se cool ut på vissa bilder. Hur hon sedan är som person, har jag ingen aning om och kan därmed inte påsta om hon är vacker, snygg eller annat. Låter de som känner henne uttala sig om det.
Och hon får betyget cool trots att hon är blond. Scarletts pappa är dansk och hennes mamma är amerikansk judinna. Detta kan vara bra att konstatera och se för den del av den danska befolkningen som är rejält korkade. Världen blir helt enkelt vackrare desto mer internationell den blir.


På Wiki kan du läsa om fröken Scarlett Johansson här.

RA-RE för henne Höst/Vinter 2010


Kolla in mer på FBFlickr eller på den här.

10 december 2010

Cirque Deluxe

Det är alltid viktigt att du är rätt klädd inifrån och ut. 
Du får aldrig fuska och ska alltid vara förberedd på att det du sätter på dig ska av igen och hur du är avslöjas mer och mer beroende på hur mycket eller lite du har på dig.


Precis som med andra plagg och assar så får jag olika ryck med vad det är för märke som gäller. Just nu är ett av märkena på kalsonger de illa marknadsförda Cirque Deluxe. Deras reklam och profil ser för djäklig ut, produkterna å andra sidan är toppen, magiska eller enormt bra. Prova dem snarast och välj ett av de tre alternativen. De har hört av sig till mig och lovar framtida branding i linje med produkternas kvalitet. Kommer alltså bli branding av mycket hög klass:)
Kolla in produkterna på deras Cirque Deluxe och min favoritmodell är HARDCORE CLASSICS CLASSIC TRUNK


RA-RE för honom Höst/Vinter 2010


Kolla in mer på FBFlickr eller på den här.

09 december 2010

Otäcka Tanten

Egentligen är det ingen fara för mig alls. Jag kollar ju aldrig på TV. Rimligen borde jag vara helt utanför riskgruppen. Borde känna mig lugn och trygg men det riktigt bubblar oro inom mig. Känner mig halvt stressad hela tiden. Jag är ju medveten om att stora delar av befolkningen sitter och tittar på den Otäcka Tanten en och en halv timme per vecka.
Det började med att Onlinekamrern lade en länk på nätet med Petter's enorma version av Di Leva's Dansa din djävul. Då fick jag syn på att alla äldre svenska mäns främsta motiv genom åren hade släppts in på en av kanalerna på bästa sändningstid.


Oftast är jag en någorlunda klok person som bara lägger kraft på det jag kan påverka och mycket sällan retar mig på personer.


I otäcka tantens fall så får jag rysningar så snart jag hör hennes namn och står helt undrande inför om hon någonsin har kunnat ta en enda ren ton. Otäcka Tanten var den första kvinnliga tondöva rapparen, och det var redan på 50-talet. Och idag går det bara något långsammare. På ont. Finns inget gott med det.


Som du märker så skriver jag inte ens Otäcka Tantens namn, jag är rädd att få utslag. Det är fullt tillräckligt att jag tagit hjälp av en av mina vänner och bett vännen lägga upp bilden på Otäcka Tanten efter att jag skrivit klart detta. eftersom jag inte sett bilden så kan jag inte vara säker på vilken bild som är vald och om det är rätt person. Tur att jag aldrig kollar på de publicerade inläggen. Hoppas att ni klarar att titta på bilden. Jag var noga med att de skulle ta en bild där hon fortfarande såg ok ut jämfört med idag och där hon visar ansiktet utan solglasögon och inte döljer alla hårfästen och stygnen från alla lyften. Hoppas att det fanns en sådan så att ni inte får det lite jobbigt...

RA-RE för henne Höst/Vinter 2010


Kolla in mer på FBFlickr eller på den här.

08 december 2010

Olle om glädje

Olle Ljungström har sagt något i stil med "att det inte är så dumt att ta ut glädje i förskott". 


För om man tar ut glädje i förskott riskerar man inte att vara helt utan glädje. Att även om det har gått snett så har man i alla fall fått vara glad en gång.


För en gångs skulle fastnar jag för en formulering som innehåller negationer.

RA-RE för honom Höst/Vinter 2010

Rocken passar till allt...


Kolla in mer på FBFlickr eller på den här.

07 december 2010

Var Hitler pedofil och mer?

Jag såg en dokumentär i somras som handlade om Adolf Hitler och Eva Braun och deras förhållande. Dokumentären visade en massa mer "privata" filmsekvenser på Hitler. När en del av filmerna visades berättade berättarrösten att det var något mystiskt med Hitlers relation med sin brorsdotter, eller vem det nu var. Att de kanske hade en relation och att hon senare tog självmord. Hitler hade alibi från en trafikkontroll eller liknande. Senare i programmet så berättade berättarrösten hur tydligt Adolf Hitler smekte och kände på barn, alldeles kanske alldeles för länge för att det skulle se ut som bara en landsfader. 
Dessutom berättades det att han förmodligen hade relationer med flera av sina närmaste genom åren, du kan läsa en del här.


Kan det ha varit så att han inte endast var galen, kan han ha varit pedofil och sexuellt avvikande också? När man ser tillbaka så är det synd om världen och än mer synd att han tog den plats han gjorde så länge som han gjorde det. Man önskar att han hade fått ett straff i linje med hans brott när han satt inne.

RA-RE för henne Höst/Vinter 2010


Kolla in mer på FBFlickr eller på den här.

06 december 2010

Människor med ryggsäckar

Människa... När du tar på dig din ryggsäck.... 
Hur tänker du då? Att det kan vara bra för ryggen och att det kan vara praktiskt, det förstår jag.


Men mer då? 


Jag undrar om du förstår att din kropp tar mer plats för oss andra när du rör dig bland oss. 


Förstår du det? Förklarar du det för dig själv och de dina?


För du får ett annat behov av utrymme än annars, oavsett hur stor eller liten du är.


Vill inte stressa dig, vill bara berätta det ifall ingen berättat det eller sagt det. 

RA-RE för honom Höst/Vinter 2010


Kolla in mer på FBFlickr eller på den här.

05 december 2010

Restaurang Hjerta i Stockholm - Stockholms bästa restaurang

Ska jag verkligen skriva om restaurang Hjerta... har jag tänkt flera gånger... Om jag skriver om den så kanske jag inte få ha den för mig själv? Då kommer kanske andra att hitta den... 


Insåg att det är en löjlig tanke att jag skulle kunna ha denna briljanta restaurang för mig själv, hur skulle Hjerta kunna överleva på att jag går dit någon gång var tredje vecka med vänner eller kunder?

Restaurang Hjerta ligger på Skeppsholmen i en före detta varvsmiljö och drivs av samma trio som ligger bakom restaurangerna i såväl Moderna Museet som Arkitekturmuseet.

Läget är fantastiskt, det ligger precis vid vattnet och är ett ställe som jag definitivt skulle ta med mig en vacker själ till för en första middag. Du tar helt enkelt en promenad rakt över Skeppsholmen och bara ser till att bli fylld av förväntan som kommer uppfyllas med råge. 

Jag har provat getostgratinerade, ätit skeppsbröd, Boeuf Skeppsholmen, ankkorv, entrecote, fläskkorv, rödtunga, creme brulé och massor av annat mums.  Och den avslappnade personalen och intresset för gästerna är allerstädes närvarande. 


Oavsett vad du tycker är bra annars så kommer detta att vara bättre. Passar för alla sällskap och stilar som tycker att hela upplevelsen innefattar allt. Stockholms bästa restaurang enligt mig - och jag har erfarenheten att kunna göra denna typen av statements!  


Like på FB

Kolla in Hjerta här


Restaurang Hjerta ligger på Slupskjulsvägen 28 B. Om du vill ringa dem så når du dem via 0046 8 611 41 00

RA-RE för henne Höst/Vinter 2010

Kolla in mer på FBFlickr eller på den här.