13 april 2013

Ligga på golv

Jag har alltid gillat att ligga på golv. Ikväll när jag kom från jobbet stack jag med Fondmannen och käkade middag i mitt vardagsrum Caleo. Vi hade som vanligt en skön stund och trivsam middag, lite senare riktigt längtade jag till mitt vardagsrum och mattan på golvet.

Bara la mig där efter att ha hängt upp kläderna i klädkammaren.

Med tända ljus i takkronan och med iPaden ovanför mig sköt jag ut bilder på Instagram, lyssnade på musik på full volym och bara sträckte ut min kropp mot mattan på golvet.

Det har så länge jag minns varit det skönaste sättet att vila jag känner till. I alla fall om jag är ensam någonstans.

Try it, you like it!

Din dagliga Bowie

Jag vet inte vad du skulle göra utan längtan till de här fina bilderna...

12 april 2013

Bokstaven M

Du ger mig omänsklig energi, du ger mig kraft utöver det vanliga, du ger mig perspektiv i kvadrat och du har gjort att det viktiga blev oviktigt samtidigt som det ointressanta blev intressant.

Du är en rackarns vanlig ovanlig rackare.

Mauro Scocco - Om Du Var Min

11 april 2013

Att vara bland folk...

Allt som oftast älskar jag att vara bland folk. jag har stått inför 50 000 och pratat, jag har varit i TV och tidningar, jag älskar allt som oftast att vara i centrum för allt möjligt i alla möjliga sammanhang.

Och det händer ibland att jag inte gillar att vara bland folk... Och det händer oftare än vad människor som känner mig väl vet

När jag bara vill vara tyst och ensam och helst ska det då regna och blåsa så mycket som möjligt...

07 april 2013

Så är det...Olle på Lorensbergsteatern igår kväll

Igår kväll var vi på Olle Ljungström på Lorensbergsteatern i Little Village. Lovar en kort rapport från detta vid senare tillfälle. Vill bara att du som läsare ska veta var jag är igår kväll, så att du inte blir orolig.

Det jag kort kan säga var att det var en helt fantastisk konsert med en Olle som kastades mellan nervositet och den mest äkta glädje och lycka över en enorm hyllning från publiken som gjorde att han alldeles kom av sig.

Jag skriver, "Magiskt Olle".

Och tack fina fina vänner och Min Lilla för att jag fick dela upplevelsen, för en sådan var det, med er.

Detta var första gången i sitt 82-åriga liv som Min Lilla såg en rock- eller popkonsert. Det kommer bli fler om Olle kommer i närheten av henne. Hon ringde precis och vill att jag köper hans "skivor" till henne.

Gamla teckningar

Min Lilla visade mig teckningar från när jag var fem och sex år. Jag brukar inte gilla att kolla på gamla bilder eller prata om gamla minnen men detta var ett nöje.

Min Lilla visade massor av teckningar och det visade sig att samtliga visade Prinsessan i mörkt hår och alltid med blommor i händerna och alla män var clowner.

Mauro Scocco - Ingen Vinner