20 augusti 2011

Vilsamt med stenen och platsen

Det är en plats att längta till, Min Kompis plats och sten. Där är det så vilsamt och skönt som ingen annanstans. Ibland är jag där fysiskt och ibland i tanken. Det spelar ingen roll, platsen och stenen ger lugn och ger kraft.


Om någon annan ska dit så ber jag dem att hälsa saker och jag pratar själv ibland på med telepati på kort eller lång distans. Behövs inte så mycket svar, det räcker med att få säga det högt i huvudet. Jag vet att det når fram och det är skönt att rapportera.


Den viktigaste rapporten är alltid att meddela att hon håller på att bli ung, att jag sköter mig och att de två andra faktiskt bättrar sig hela tiden. Jag vet att du tycker att det är skönt att jag faktiskt följer de råd som du delade ut som "order".


Det är vilsamt med stenen och platsen.

19 augusti 2011

Bra reklam

Kom till Stockholms Centralstation, som är under renovering, för ett tag sedan. Blev enormt glad över att någon kan hitta en känsla och information som får mig att förstå och acceptera.


Tipset till byrån och Jernhusen är att göra dem för fler eller många språk, ni i Stora Staden kallar er ju för the capitol of Scandinavia...  

18 augusti 2011

Tessan matar på

Come along... vi har inget större än Tessan. Jag har skrivit det massor av gånger. Hon bara matar på. Hon bara levererar. Hon bara vinner. Tessan rules! Puss på dig Tessan!


Om du vill gnugga dina kunskaper om Alshammar så kolla Wiki.


Och jag hoppas att LMS lägger märke till att jag valt en mindre bild på detta inlägg. Jag responderar på mina stamgästers önskemål, fint va?  

17 augusti 2011

Bowie - Life on Mars?

Life on Mars? Är världens bästa låt, totalt utan konkurrens. Den är ett unikum som ej ska ifrågasättas utan bara avnjutas I all sin prakt. Visuellt och med öran, själ och hjärta.

Såväl text som musik är skriven av David själv och den kom ut på albumet Hunky Dory 1971. Som singel släpptes den först sommaren 1973.

I slutet av 60-talet skrev Bowie en text till den franska sången Comme d’habitude som ahn döpte till Even a fool learns to love. Det blev Paul Anka som köpte rättigheterna till orginalsången och döpte den till My Way, kan hända att det ringer en klocka när du hör det. Paul Anka fick en sångare att sjunga in den, sångarens namn var Frank Sinatra. Bowies text kom helt enkelt aldrig till användning och han skrev då Life on Mars? Och tänker du efter lite så finns det strukturer och ackord I Life on Mars som påminner om My Way, jag har åtminstone läst att det ska vara så och de som kan har nickat när jag påstått detta…

Om jag haft den här förut... inte vad jag kan minnas...

Helt unik, one of a kind… Enjoy!

16 augusti 2011

Kungen har talat

Jag och en vän satt på bänken utanför W19 och sög på en espresso.


Bredvid oss slog sig en väns ena son, Liam, ned och spelade på iPhonen.


"Tjena King Liam", sa jag


"Tjena", sa han


"Hur blir man kung", frågade jag


"Jag är bara mig själv, man är bara sig själv", svarade han

15 augusti 2011

Här är ett par av mina nya brillos

Jag lovade i inlägget "Köpt två par brillos" att du skulle få se dem och här är ett par av dem. Från att jag tog på mig dessa första gången, en vecka sedan, så har det varit helt kaotiskt kring mig. Alla privat och i jobba har tappat de helt. De sitter och talar i tungor kring hur enormt snygga dessa är och faktiskt blivit rejält tjatiga...


Grymt snygga, jag vet!


Kolla in fler av Vasuma's modeller här.