23 juni 2012

Bebissnack går bort

Vilken ålder du än är i, vad du än har varit med om, vem eller vad du än tilltalar... Bebissnack går bort! Så är det, och därmed basta!


Fick denna kommentar återgiven av en vän som hört en annan vän säga det till en vuxen kvinna. Hon hade responderat på något hon tyckte var fint, som han hade på sig, med bebissnack och omedelbart hade hon fått reaktionen "Bebissnack går bort".


Jag har aldrig tänkt på det så krasst som efter att ha prata med min vän som sa det. Jag håller VERKLIGEN med, Bebissnack går bort!

Crack City - Tin Machine

22 juni 2012

French Hot Dog

Ja, ytterligare en sådan där vecka bidde det... Kul, lite sömn och en del migrän...


Ja, jag vet. Jag ska inte slarva o.s.v.


Det blev några missade luncher, en middag och massor av snabba slänga i sig grejer med bland annat frukost i form av youghurt smtidigt med jobb och en gäng French Hot Dog! Dressing? French Hot Dog Dressing! Och ett snyggt foto i änden av veckans sista French Hot Dog!

Iggy Pop & Lenny Kravitz - Rebel Rebel

Ledig fredag

Idag har jag ledigt och förmodligen är jag i Paradiset. Ligger, sitter eller står och gör ingenting.... Skulle inte förvåna mig.


Med största sannolikhet så har jag bestämt i förväg att jag ska vara offline hela dagen och att det ska finnas absolut ingen som helst planering för denna sköna dagen...

Och ungefär som ovan är det. Såg till att skicka lite text till en del av vännerna igår och önskade glad midsommar, några får idag också. Bifogade de en fin bild på mig, så att de inte skulle sakna mig för mycket.
Ligger i sängen och gör bara detta, skickar en varm midsommarhälsning till de dig om du är här inne idag.


Puss och Glad Midsommar!

21 juni 2012

Porsche 356 Speedster

Görs det inga fina bilar längre? Nu när jag kikat runt så hittar jag de former jag gillar bland gamla modeller som inte längre görs. Kanske har du ett tips...? Och kom nu fan inte dragande med Toyota...

Vilken är dagens motsvarighet till Porsche 356 Speedster...

20 juni 2012

A book of beards by Justin James Muir

Skägg kan vara coolt! Fast jag tänker alltid tankar om hur rent och fräscht det är eftersom jag själv aldrig provat att ha det eller skaffa det. 
Det finns dock många som passar väldigt bra i skägg och kan se enormt coola ut i det. Justin James Muir har dokumenterat 85 stycken skägg som han tycker är fantastiska. Och det är de, jag köpte boken för några dagar sedan. Det lilla extra med boken är att för varje köpt bok så skänks USD 45 till förmån för kampen mot cancer. Om du annars inte skänker pengar och tycker att det är besvärligt så kan du ju köpa denna fina boken så löser det sig automatiskt.
Kolla även in BookOfBeards.com 

19 juni 2012

Missta aldrig artighet för nöjdhet

Detta tycker jag är ett uttryck som säger mycket. Vet att jag hörde det i en film första gången jag la märke till det...


"Missta aldrig artighet för nöjdhet!"

18 juni 2012

Tappade en favvoring på Hotel Omm

Behöver skicka ett mail till Hotell Omm i Barcelona. Jag tappade en av mina favoritringar från GOTI där. Om du sett denna när du bott på rum 209 efter mig så skicka gärna mig ett mail så tar vi det därifrån...

Kostander och Markand

Jag skriver alltid fel på vissa ord på tangentbord och det har verkligen satt sig och blivit en vana när jag skriver på svenska. Marknad blir alltid Markand och Kostnader blir alltid Kostander.


Förstår att du blir orolig, jag kommer dock att ha jobbat bort det om ett tag. Kan tycka att det inte spelar någon roll eftersom jag sällan skriver dokument på svenska, åtminstone dokument som spelar någon roll.
Jag kommer att ha jobbat bort det om ett tag. Bara för att det är viktigt att vinna och sätta press på sig själv. Att sätta press på sig själv är charmigt och trivsamt.

17 juni 2012

Lindsey Lohan


00.16
Jag har helt enkelt inte en aning vem denna brutta är när jag skriver detta. Jag har hört hennes namn massor av gånger och förstått att hon gillar att sabba sig och livet. Men jag har ingen aning om varför hon är berömd innan dess.

00.17
Nu har jag läst om henne på Wikipedia och konstaterar att hon sedan hon var tre år varit aktiv inom reklam och film, att hon varit med i några helt okända filmer och spelat in ett par plattor. Född 1986 i New York, jag trodde att hon var brittisk.

00.18
Nu övertygad om att hon är helt ointressant.

00.19
Fattar fortfarande inte varför hon är berömd... Ann Nicole Smith? Var det så hon hette...?


Svarta och vita M&M's

Svarta och vita M&M's kommer lastat... 

De två färgerna hör samman!!!

Country by Bowie...

Och den byter tempo efter ett tag och...