07 december 2008

Du är det sista du har gjort!

Min gode vän perceptionisten säger många bra saker. Vid ett tillfälle fick han en fråga om hur bra byrån han jobbade på var. Han svarade att ingen eller inget är bättre än det sista den gjort, vare sig som människa, bolag eller något annat. Allt annat är bara ännu mer historia, sade han. Det har jag haft mycket användning av. Perceptionisten är RaRe and wise!

Vart tog den enda som kunde sjunga vägen?

Sitter och skriver med TVn på och förstår att det är tre-fyra stycken kvar i skrikarprogrammet där vi skall få fram en kändis en gång om året för att skapa en "stjärna" som skall kunna sjunga halvdant i alla möjliga genrer.


Men vart tog den unga tjejen med den färdiga rösten, sina egna skrivna låtar, gitarren och den grymma karisman vägen?


Enligt Rockstjärnan var hon för färdig och därmed ej tillräckligt folklig för programmet.


Aha, då förstår jag...not. Tror att du hette Anna, Du är RaRe!

Skriv om småstäder...

Jag frågade en av de människor jag ser mest upp till vad jag skulle skriva om och så som jag minns det så bad han mig att skriva om småstäder och vad jag tyckte om dem. Jag skrattade sarkastiskt inombords och bestämde mig för att det vore grymt kul att såga småstäder... 


Denna veckan efter helgen i Truck Drivers City har jag gått och klurat på detta och börjar inse att jag ej klarar att göra detta. Tankarna efteråt har gett och ger respekt. Frågan är om personer uppvuxna och boende i en stad som TDC många gånger kanske både mår bättre och har roligare än personer har generellt i Little Village, Hufvudstaden och andra småställen. 


Jag kommer suga på denna karamell ett tag till, men är säker på att det i min hjärna något byfåniga jag såg på Primus (deras Viking Line kombinerat med Stadshotellet) var djäkligt skönt att se när jag tänker med hjärtat. Jag kommer tillbaka till ämnet småstäder men vill säga att jag trivs i Truck Drivers City och med stämningen i hela stan. Jag gillar dessutom alla människor jag träffar i TDC. Fast det kanske mest beror på att jag trivs otroligt bra med Last Man Standing, hans "Den Vackra" och Rockstjärnan. Hm, skall verkligen fortsätta klura och lovar att återkomma även i detta ämne! Not RaRe, just överraskande!

En rasistik och bakåtsträvande kamratförening?


Vi satt några fotbollsintresserade och hade en diskussion om svensk fotboll i allmänhet och dess attraktionskraft i synnerhet. Plötsligt började vi diskutera det mest folkkära och svenniga laget som vi har här i landet. Vi insåg plötsligt att det laget under en kort men alldeleles för lång tid varit en förebild för många i Svensk fotboll genom att bara arbeta med svenska och närliggande länders spelare. De har, utan att media uppmärksammat det, haft en etnisk rensning i laget, av sedan det senaste storkrigets tid, sällan skådat slag. Och de har fått beröm för det. Frågan vi fastnade vid var om det var en slump, en medveten satsning eller om vi plötsligt bara inbillade oss. Ingen av oss gillar eller respekterar detta lag så vi kom fram till att vi skall vänta ett tag till innan vi börjar "gräva" i det. En sak är dock klar, de har plockat bort alla spelare som innebär att de som förening skall ingå i det moderna samhället och det ser ut som de har tagit avsteg mot det som denna arbetarförening borde leva efter när de befinner sig i ett multinationellt samhälle. Hoppas att vi har fel. Not Rare, bara bakåtsträvande och fegt?