09 juni 2012

Lenny K på Kaninparken

På onsdag lirar Lenny Kravitz på Kaninparken i Little Village. Vi flydde undan detta faktum genom att dra till Barcelona förra helgen. Det var bland det bästa vi har sett och gjorde att vi nu vågar gå på konserten i Kaninparken på onsdag. Om du bor i Den Enda Staden så kan du gå på honom där på tisdag, han lirar på Allsångsställets granne.

Just nu i Little Village

Så här kan det vara, när jag befinner mig sittandes i röda stolen utanför W19+Guapa. Idag är det ett par bruna mockakängor från Fiorentini+Baker och jeans från DonDup.

Street Art @ Bethnal Green London by Alexcph

Street Art @ Bethnal Green London


Denna har även varit veckans desktop på Macen på jobbet.

08 juni 2012

Mentalitet

Zlatan hade presskonferens ett par veckor innan EM i Fotboll.
Han sa:
-"Jag hoppas Sverige vinner. Om inte Sverige vinner, intresserar mig faktiskt inte vem som vinner".


Detta är en typ av svar som fler personer i Avånga Landet borde känna in och tänka igenom. För mig är det mycket fler dimensioner i svaret än de uppenbara...

Just nu i Little Village

Säljer detta?

Kan ibland bli fundersam när jag ser annonsering. Vet att flera av er säger til mig att jag inte förstår på grund av att jag inte tillhör målgruppen på vissa saker. Men om det är en bh som Dolce & Gabbana försöker sälja här så är det ju definitivt så att jag har flera att köpa den till. Eller får män inte köpa denna till kvinnor?


Fast det kanske är flickan på bilden och hennes style och livsstil de vill sälja... Och att jag faktiskt inte är en kille som köper mig kvinnor...


Nej, detta kommer balla ur, jag släpper här... Med ett... "Jaha, säljer detta?"07 juni 2012

Lenny levererade

Jag tjatade enormt mycket här på bloggen och privat inför vår resa till Lenny's konsert i Barcelona. 


Du ska nu få reda på lite hur vi hade det. Resan var fantastiskt vilsam och trivsam och det är alltid lätt att ägna tid åt mat, kaffe och vila i Barcelona. Mer om resan och Barcelona en annan dag och på ett annat inlägg.


Lenny då? Han levererade av attan. Fixaren och Drottningen tyckte att första delan av konserten var ok och att den andra delen var grym. Själv tycker jag att allt var magiskt och fantastiskt. Men jag är också lättpåverkad. Det första jag såg när bandet kom in var Gail Ann Dorsey... Då blir konserten magisk och hela bandet som kuskar runt med Lenny var enormt bra och tight.


Det som gjorde mest intryck under hela konserten, som var 2 timmar och 40 minuter var att Lenny valde att promenera runt i hela publiken under 20 minuter samtidigt som han sjöng. Han såg helt enkelt till att alla skulle känna att de hade varit nära honom. Och i ett snack på scenen så visade han ödmjuk respekt genom att framföra sitt och sina musikers tack för att vi möjliggjorde deras liv på scen. Tydlig respekt för att alla hade lagt pengar i tuffa tider och hälsosamt öppen med att han och de som musiker behöver spelningar live för att tjäna pengar. 


Var många år sedan jag såg Lenny senast och får du chansen att se en spelning innan oktober så gå dit. Även om det är i Kaninparken eller på Allsångsstället... eller vad det heter.  

Geoff MacCormack & David Bowie - From Station To Station - Limited Edition Book by tealmoss

05 juni 2012

Fyll på med grejer...!

Du ska bara mata på med grejer och testa dig fram. Flera halsband, dubbla kavajer, armband, dubbla klockor och massor... sa jag det... av armband. Bara mata på så mycket det går och ta hellre för många än för få...En dag som idag så har jag halsband, tre ringar fyra armband och två klockor. Och det är nästan standard, inte alltid två klockor och kanske tre armband...

03 juni 2012

Just nu i School Boys City

När du är trött på London, är du trött på livet...

"When a man is tired of London, he is tired of life.


Why, Sir, you find no man, at all intellectual, who is willing to leave London. No, Sir, when a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford."


— citat Samuel Johnson