21 juni 2014

Tylösand Hotel & Spa

Idag var det vårt första test av Tylösand Hotel's spa. Vi bokade tidigare i veckan och nedan är inte en beskrivning eller recension av hur det var att boka, standarden eller hur det är att vara där... det tar vi en annan gång.

Dessa rader är enbart en hyllning till de som jobbade handgripligen med oss kunder under behandlingarna. De var en mycket positiv upplevelse och extremt duktiga.

Denna första gång tog vi enbart helkropps-massage för mig och en ansiktsbehandling för C och de som hjälpte oss var extremt duktiga och proffsiga.

Stort tack, ni gjorde att vi blev imponerade och kommer komma tillbaka.

PS. Bilden nedan är en skulptur i receptionen. Skulpturen är skapad av John Davies och heter John Davies och ägs av Åsa och Per Gessle.

20 juni 2014

Midsommar

Förra året blev det en fantastisk helg i Barcelona som vi aldrig kommer glömma, en enormt skön och lyxig långhelg. Detta är året blir minst lika bra med en långhelg i vårt fina Frösakull med Min Lilla och C, världens två bästa kvinnor. 

18 juni 2014

Ett par Guidi

Just nu finns det inga coolare skor på marknaden än Guidi. De på bilden är ett par som nog är favoriterna just nu, med konkurrens av ett par i orange som jag kommer visa om ett tag. Var du hittar dem och kan köpa dem? W19 förstås.    

17 juni 2014

Halltapet från Sandberg Tapeter

Det har varit mycket spekulationer och skriverier, framförallt i svenska tidningar, om vilken tapet vi kommer sätta i vår nedre hall. 

För att få en ände på dessa helt grundlösa spekulationer så har vi bestämt att gå ut med att vi kommer få modellen Sigvard från Sandberg uppsatt av vår målare om ett tag.

Så nu kan ni sluta spekulera skit om att vi kommer välja sämre kvalitet än det bästa. Basta! 

16 juni 2014

Söker du en klassisk fåtölj från IKEA?

Har du drömt hela ditt liv efter att få tag i denna klassiska fåtölj från IKEA. Du kan få köpa den av oss nu. Det speciella priset för dig blir 4000 kronor. Bara hör av dig via bloggen så är den din.

15 juni 2014

En Panerai

Kändes som det var dags för ett smakfullt klocktips i form av en enkel Panerai. Kanske kan denna vara något för dig?