29 maj 2009

RaRe för honom

Det är bara att dra på den och njuta. Till shorts, till de rutiga RaRe-byxorna, til Horse-modellen, till i princip vad du vill. Hitta den, köp den och använd den!

28 maj 2009

Exklusiv vs Allmän

Det finns alltid mer än nyanser mellan att vara exklusiv och att vara allmän.


Det är en enorm skillnad hur du väljer och vad du vill vara.


Det finns detaljhandelsföretag som väljer allmänhet och det finns privatägda butiker som väljer exklusivitet. Det finns restauranger som vill att det skall gå fort och vara effektivt och de som gärna vill att du sitter kvar och vill kunna något om dig. För de exklusiva är det inte billigast, flest eller kollektivet som blir synonymer.


Var jag än är och vart jag än går så styrs jag sällan av att en restaurang har t.ex. väldigt god mat, snygg inredning eller trevlig personal. Om jag skall handla kläder räcker det inte att butiken antingen har bra kläder eller kul personer som jobbar där. Jag väljer alltid butiken eller restaurangen där relation och känsla har sin högborg.


Enligt mig har exklusivitet alltid med hängivenhet eller som det heter på engelska, dedication, att göra.


Mitt lag är klubben för de hängivna, de är aldrig många och känner sig alltid exklusiva. Restaurangerna med personal som är proffsigast och älskar sina ställen och kunderna. Butikerna som vet hur jag som kund fungerar.
Andra lag bygger på Bingolotoprincipen. Butiker och restauranger som är som alla andra, för alla och störst.


Därför föredrar jag Caleo framför McDonalds
Därför föredrar jag W19 framför köpcentra
Därför föredrar jag Mitt lag framför att heja


Jag tror att starka grupper består av individer.

Tips till HipHopp-stjärnan

HippHopp-stjärnan är en sällsynt behaglig person. Jag sade till honom idag att jag tycker att han skall lyssna in sig på allt av den gamla och "riktiga" punken. Jag tyckte att han skall lyssna igenom allt med Sham69, Sex Pistols, Damned, 999 med flera. Detta för att sedan se till att vara den första HippHopparen som kör covers på God Svae the Queen, New Rose, Party in Pairs Palais med flera. Vore en helt suverän provokation och en hädelse som skulle kunna bli grymt cool. Både hans bundsförvanter och deras föräldrar skulle bävas över etikbrottet.

HippHopp-stjärnan Lyssna igenom allt du hittar, jag kan guida dig. Sedan är det bara att spela in det och njuta av allt fokus du kommer få.