07 maj 2014

Solen och värmen påverkar

Detta är en bild från i vintras och som var tänkt till ett blogginlägg som aldrig skrev. Det var bara denna bilden och ovan rubrik som blev skrivet. Bilden är tagen från The Nissan Penthouse och det är en kväll i januari.

Tanken som rörde sig i mitt huvud var att vi i Sverige blir enormt påverkade av solen och värmen. Och inget konstigt med det eftersom vi har en väder och ett klimat som borde göra att vi uppskattar värme och solljus.

Att sol och värme även påverkar vår arbetsdisciplin och vår koncentration är solklart (ej Göteborgshumor). 

Min egen tes har alltid varit att väder är ointressant och att det styr människors liv precis hur mycket de vill. Att sedan råvaror smakar annorlunda i varmare länder och att hud mår bättre i varmare länder är ett faktum som ej går att påverka på annat sätt än att flytta. Att låta dig styra hur dagarna är och ej vädret, det är bara ett beslut och en massa träning som krävs.

06 maj 2014

Vissa ska sitta bakom lås och bom


Jag vet vissa som jag tycker ska sitta bakom lås och bom! Du kommer absolut inte få några namn eller ens en vink. Dessutom kan jag ha fel, det kan alla ha.

Men du kommer aldrig få höra mig säga att de jag anser är kriminella är smarta. 

Allt jag vill framföra är att lagarna ibland känns som dopinglagarna, det är svårt för lagstiftarna att hänga med brottslingarna.

05 maj 2014

Fagassent

Fagassent är sedan mer än ett år tillbaka ett av mina absoluta favoritbrands. Kläderna är alltid rätt för alla möjliga tillfällen. Var du hittar dem i Sverige... Gissar att om du läser bloggen någorlunda ofta så vet du att min hovleverantör är W19 på Karl Gustavsgatan 15 i Göteborg. 

04 maj 2014

Enoteca Maglia

Jag är en bortskämd rackare och gillar enormt mycket att äta ute. 

Ett av Göteborgs bästa matställen är Enoteca Maglia på Mariaplan. Se till så att Robert Maglia är där så kommer maten vara en av "den smakligaste" du kan få på en tallrik i Little Village.